Ondernemers steunen Kika en krijgen vitaliteitsboost

HARDERWIJK juni 2021

In bedrijvenverzamelgebouw California Harderwijk inspireren ondernemers elkaar dagelijks. Deze maand gaan ze nog een stapje verder. Ze brachten samen €1.000 bij elkaar voor KiKa en geven elkaar een ware vitaliteitsboost door mee te doen aan een 20 Day Vitality Challenge. De challenge is opgezet door Joep Christiaanse, die voor KiKa deelneemt aan de IRONMAN 70.3 Luxemburg.

Werken in Corona-tijd maakt contact tussen collega’s en ondernemers in California lastig. Geen gezamenlijke lunch, borrels en events. Ook de vitaliteit kon wel een opkikker gebruiken, want met veel binnen zitten, weinig ritme en lange dagen achter een scherm is het lastig een gezonde leefstijl te behouden en productief te blijven.

 

“Om bedrijven hiermee te helpen en geld op te halen voor KiKa, heeft Joep (mijn zoon) een 20 Day Vitality Challenge ontwikkeld. Het leek me leuk om samen met de collega-ondernemers in California deze uitdaging aan te gaan en elkaar een vitaliteitsboost te geven. En belangrijker nog: kinderen te helpen bij hun strijd tegen kanker door Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) te sponsoren”, zegt initiatiefnemer Winny Christiaanse (Christiaanse Communicatie).

Bijna alle bedrijven in California hebben het initiatief ondersteund en gezamenlijk meer dan € 1.000 bij elkaar gebracht. Deze maand gaan ze 20 (werk)dagen lang diverse uitdagingen aan binnen de vitaliteitsthema’s: beweging, voeding, ontspanning en productiviteit. “De vitaliteitsboost geef een flinke dosis positieve energie, inspiratie en verbinding. Je gaat op ontdekkingsreis om zo nieuwe gezonde gewoontes te ontwikkelen, zoals dagelijks voldoende water drinken en fruit eten, dagje zonder vlees, samen een ommetje lopen, to-do-lijstjes maken, een schermvrije avond inplannen en een wekelijkse work-out. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Super leuk.”

De actie heeft ook ondernemers buiten California geïnspireerd om aan te haken bij de 20 Day Vitality Challenge met powerwalking en stoelmassages. Al met al een positieve actie met vele winnaars. Bedrijven die Kika ook willen steunen en de 20 Day Vitality Challenge aandurven, kom van de bank en doe mee. Kijk hoe het werkt op  https://www.kikaextreme.nl/joep-christiaanse-luxemburg-2021

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen