Op papier wordt alles bijzonder!

HARDERWIJK | september 2021

Stel je eens voor. Je ontvangt een luxe pakket met daarin een QR code. Wanneer je die scant kom je op een webpagina terecht met een gepersonaliseerde 3D-animatie van een kerstkaart. Gaaf, weer eens wat anders dan de papieren versie! Verder vind je in het pakket een notitieboek met het logo van een gewaardeerde zakenrelatie erop. Het notitieboek heeft een fijn formaat en bevat papier van goede kwaliteit. Je schrijft er graag in en neemt het overal mee naartoe. Op iedere pagina waarop je schrijft zie je onderin het bedrijfslogo van de afzender staan: ongeveer 3 tot 6 maanden lang iedere dag, totdat het boekje volgeschreven is.

Het idee om gepersonaliseerde notitieboeken te gaan ontwikkelen is ontstaan door de behoefte om werknemers en belangrijke relaties een écht waardevol geschenk te kunnen geven. De ontvanger herkent namelijk direct de kwaliteit en vakmanschap die ermee gepaard gaan, wat geassocieerd wordt met jouw bedrijf. ,,Je geeft kwaliteit kado en dat wordt gewaardeerd.”

 

Voor de meest gewaardeerde klanten hebben we een exclusieve lijn notebooks ontwikkeld, 1844 Notebooks. Alle notebooks worden met de hand gemaakt en op een ambachtelijke wijze door een handbinder genaaid en afgewerkt. Hierdoor is ieder notitieboek uniek. Alle keuzes kunnen gepersonaliseerd worden, afgestemd op wat jij mooi vindt. Wil je een logo of naam op de voorkant? Bestaat het binnenwerk uit pagina’s met lijntjes, ruitjes, blanco of een combinatie daarvan? Hoeveel pagina’s heeft het notitieboek? De 1844 Notebooks worden ook echt als een kadootje bezorgd. Alle modellen worden allereerst in een papieren hoes geschoven waarvan je desgewenst de buiten- én binnenkant kunt voorzien van een printje, foto of bedrijfslogo. Vervolgens wordt het geheel ingepakt in een luxe doos, waar ook weer een eigen ontwerp op kan worden gedrukt.

Een veelgehoord argument is dat papieren notebooks niet meer van deze tijd zijn. Daar heeft Carin een kort maar krachtig antwoord op: ,,Schrijven bevordert de ontwikkeling van je brein. Korte gedachtenspinsels, lijstjes en notities worden nog altijd graag op papier geschreven. Door te schrijven wordt informatie beter opgenomen door de hersenen. Daarnaast is papier een stuk duurzamer dan digitaal. Als je een boek 1,5 keer gelezen hebt is de energie die nodig is om het te produceren al gelijk aan de stroom die nodig is om te lezen op een digitaal apparaat. Daarna ben je op papier dus al uit de kosten, terwijl die bij lezen op bijvoorbeeld een laptop alleen maar oploopt. Dit hoor je niet vaak omdat er tegenwoordig bijna een taboe rust op papier, terwijl het ook dankzij het recyclingproces het meest duurzame product is dat je maar kunt bedenken.’’

Naast de leren covers is er ook keuze uit vegan materialen, zoals natuurlijke latex.

 

Op papier wordt alles bijzonder, vindt Carin. ,,Met dit relatiegeschenk geef je een eigentijds en vooral waardevol kerstkado waarvan de ontvanger zal beseffen: hier is over nagedacht. Hier is een vakman bezig geweest. Dat in combinatie met de digitale 3D-kerstkaart maakt het de beste én goedkoopste marketingtool die je je maar kunt bedenken.’’

 

WEDDING NEDERLAND

Nobelstraat 16 Harderwijk

0341-412501

www.1844notebooks.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen