Wie wint in 2021 Veluwse Innovatieprijs? – Meld je nu aan!

REGIO september 2021

Verkeersborden van rijstvlies, een batterij met zeezout, circulair slopen en een duurzame loodvervanger. Het is slechts een fractie van de innovativiteit die onze regio rijk is. Wat deze initiatieven gemeen hebben is dat ze bekroond zijn met de Veluwse Innovatieprijs. De jaarlijkse ondernemersprijs op de Noord-Veluwe, die ook dit jaar uitgereikt wordt. De zoektocht naar het meest vernieuwende bedrijf uit de regio is in volle gang.

Op 25 november is het zo ver, de uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs. De grote winnaar van 2020: Textline uit Harderwijk. Zowel het publiek als de vakjury zetten Textline’s circulaire verkeersborden op nummer 1. Wie sleept dit jaar de prijs in de wacht?

Winaar aan het woord
Hoe gaat het nu met de circulaire verkeersborden van Textline? Rolf Lebbink, eigenaar van Textline: “Het was echt heel gaaf om vorig jaar de Veluwse Innovatieprijs te winnen. Je gelooft ergens in en je gaat ervoor. Vervolgens blijkt het te werken, krijg je je Europese certificering rond en als klap op de vuurpijl wonnen we ook nog eens.

Innovatie beleven
Een bedrijfsbezoek, brainstormsessie of gewoon samen een bak koffie drinken. De
innovatiemakelaars van Innovatiehuis Noord-Veluwe ervaren het keer op keer: ontmoeting en beleving zorgen voor beweging. Een goed gesprek met de juiste mensen kan ontzettend veel opleveren en een enorme versnelling op gang brengen. Inspiratie brengt creativiteit. Daarom staat de Week van de Innovatie, afgesloten met de uitreiking van de Veluwse Innovatieprijs, dit jaar in het teken van beleving. Ontdek prachtige innovaties en creatieve concepten! Net als andere jaren delen zowel de vakjury als het publiek een prijs uit. We hopen op een fysiek event waarin we volop beleven, maar de prijsuitreiking zal aansluiten bij de dan geldende corona maatregelen. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het programma
wat binnenkort bekend wordt gemaakt!

Zet jouw bedrijf op de kaart
De gemiddelde uitvinder zoekt niet makkelijk de publiciteit, terwijl dat podium je juist stappen verder kan brengen. Heb jij een splinternieuw concept ontwikkeld? Een product bedacht dat nog niet bestaat? Een briljante oplossing voor jouw klanten of een uitvinding die de wereld een stukje duurzamer maakt?
Ben of ken jij een ondernemer op de Noord-Veluwe, die actief is in de maakindustrie, foodindustrie, energie- en milieutechnologie, commercie of ICT, die het afgelopen jaar een innovatief product of concept heeft gelanceerd? Meld het voor 15 oktober

www.innovatiehuisnoordveluwe.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen