Oplossingsgericht bij elke klus

Harderwijk mei 2023

HARDERWIJK – Tuinonderhoud, terrasreiniging, goten legen, montage meubels, schilderen en behangen. Als er iets in en om het huis gedaan moet worden, wordt Coen Anholts graag gebeld. Ook voert CJA Klusservice projecten uit voor bedrijven en instellingen in de regio. “Tot nu toe is het een mooie mix.”

Coen Anholts (48) heeft na 32 jaar ‘in de bloemen’ het roer omgegooid. Afkomstig uit de Duin- en Bollenstreek groeide hij er mee op. Het kluswerk had ook al snel zijn interesse. Zijn vader was opzichter op de bouw en Coen ging als kind graag mee.

Hij waagde in december de sprong in het diepe en begon voor zichzelf. “Er is veel vraag, ik had een vliegende start. Ik deed al veel kluswerk thuis en ben autodidact. Ik pak alle kleine klussen in en om het huis aan.”

Coen merkt vooral vraag bij ouderen, maar ook gezinnen kloppen bij hem aan. Veel klussen blijven liggen door tijdgebrek, niet handig zijn of niet meer kunnen of willen. “Ik doe veel opknap- en renovatiewerk, stel keukenkastjes of deuren of frees antislipstrips in een trap. Voor het mooi weer wordt, maak ik tuinen en terras zomerproof. Ik werk ook met seizoenspakketten.”
Hij kan op uur- of projectbasis een klus aannemen. Men kan Coen ook inhuren als ‘extra paar handjes’. “Ik ben sociaal, direct en denk graag oplossingsgericht mee. Alles kan in overleg.”

CJA Klusservice
Operadreef 16 Harderwijk
06-23939849
www.cjaklusservice.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen