Overhoff Telecom & ICT benoemd tot Strategisch Partner van KPN

HARDERWIJK april 2021

HARDERWIJK – Per 21 april 2021 is Overhoff Telecom & ICT Strategisch Partner van het KPN Partner Network. De ondertekening van het contract vond, passend in deze tijd, deels online en deels op kantoor in Harderwijk plaats, in aanwezigheid van Camiel Janssen, Michiel Kok, Caroline Soer, Lucien Marengo en Arno de Lange van KPN.

Sinds 2014 is Overhoff Telecom & ICT Excellence Partner van KPN. Met de stap naar het Strategisch Partnerschap is de significante rol die Overhoff Telecom & ICT speelt bij KPN en zijn klanten bevestigd.

Naast Overhoff Telecom & ICT zijn er slechts 7 andere KPN Strategisch Partners in Nederland. De benoeming is dus exclusief en uniek te noemen.

Dit partnerschap heeft een positief effect voor onze klanten. Het biedt ons de mogelijkheid om samen met KPN strategische keuzes te maken en nauw betrokken te zijn bij de ontwikkeling van de producten en diensten van KPN. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn en van de beste en meest toekomstvaste oplossingen voorzien.

Samen met KPN heeft Overhoff Telecom & ICT het doel om de klanttevredenheid verder te verhogen. Onze klanten kunnen dus zorgeloos zaken met ons blijven doen. Ook zijn onze klanten verzekerd van maximale kennis en kunde ten aanzien van de producten en diensten die wij in samenwerking met KPN aanbieden.

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen