Pouw Harderwijk vanaf nu dealer van Audi Sport

HARDERWIJK | juli 2021

Pouw staat in Harderwijk en omstreken bekend als hét verkooppunt voor de meest begeerlijke auto’s van het topmerk Audi. Het autobedrijf werd vorig jaar uitgeroepen tot ‘Audi-dealer van het Jaar 2020’ en is sinds kort tevens de officiële merkdealer voor de RS-modellen van Audi Sport. Met de portfolio-uitbreiding van dit historische label mag de dealer in Harderwijk nu exclusief nieuwe Audi Sport-modellen verkopen. Reden genoeg om even bij de Audi-dealer op de koffie te gaan.

HARDERWIJK – Wanneer we de schitterende showroom aan de Zuiderbreedte betreden, dan staan de potente bolides ons al uitdagend aan te kijken. Een razendsnelle Audi RS 6 staat glimmend in de showroom. Het is om hebberig van te worden. Audi Sport staat voor de meest begeerlijke automobielen, boordevol innovatieve technologie. Deze bijzondere auto’s, beter bekend als de RS-modellen, zijn bij slechts acht Audi-dealers in Nederland verkrijgbaar. Sinds april is Pouw Harderwijk tot dit exclusieve en herziene dealernetwerk toegetreden. Dat betekent dat er hier vanaf nu ook nieuwe RS-modellen verkocht mogen worden.

Officieel Audi Sport-dealer
De Harderwijker vestiging verkocht al eerder Audi RS-modellen, maar dan jong gebruikte exemplaren. Dat de dealer nu ook het officiële Audi Sport dealerschap krijgt toegewezen, komt dan ook niet geheel uit de lucht vallen. Salesmanager Gijs van de Ridder vertelt: ,,Sinds jaar en dag weten klanten uit heel Nederland onze vestiging in Harderwijk te vinden voor Audi’s uit het absolute topsegment. Dat komt niet alleen door ons uitgebreide aanbod auto’s, maar zeker ook door ons speciaal opgeleide sales- en serviceteam. Zij hebben alle kennis en kunde in huis om kopers over deze RS-modellen te adviseren en de auto’s te onderhouden.’’

Wanneer klanten op zoek gaan naar een nieuwe Audi RS, dan zijn zij bij Pouw aan het juiste adres. Het nieuwe aanbod bestaat uit de RS 4, RS 5, RS 6, RS 7, TT RS, RS Q3 en de RS Q8. Daar is zojuist ook de volledig elektrische RS e-tron GT, die in gelimiteerde volumes beschikbaar is, aan toegevoegd. Eind dit jaar keert ook de RS 3 als Sportback en de Limousine terug in het programma.

Een rechercheur voor een droomauto
Ook wanneer klanten een originele zoekwens hebben, of wanneer zij opteren voor een occasion RS dan zitten zij bij Pouw Harderwijk goed. Verkoopadviseur Eric Kleyberg vindt samen met zijn collega’s Ben van Eijle en Tim van den Broek regelmatig de juiste auto voor de meest specifieke klantenwens: ,,Een exclusieve auto vinden of importeren is best een complex proces. Dan kan een officiële dealer, met rechtstreekse contacten bij de Audi-fabriek, uiteraard helpen ontzorgen. Wij kopen uit de eerste hand, met de beste garanties en een complete historie. We gaan als een rechercheur te werk en zijn pas tevreden wanneer we de wens van onze klant in vervulling hebben laten gaan.’’

Eigen label
Het Audi Sport dealerschap past perfect bij de strategie van Pouw om klanten in de meest toonaangevende automobielen te voorzien. Niet voor niets heeft de dealer een eigen label, genaamd Pouw Exclusive. Het is dé plek voor de aankoop en verkoop van luxe en exclusieve auto’s. Zo wist ook de populaire rapper Snelle zijn droomauto, een bloedsnelle Audi R8, bij Pouw Exclusive te vinden. Ben je in de buurt van Harderwijk en een autoliefhebber pur sang? Dan is een bezoek aan Pouw Harderwijk met het Audi Sport dealerschap eigenlijk een must. We spreken uit ervaring: de koffie staat klaar!

 

POUW EXCLUSIEF

ZUIDERBREEDTE 44 HARDERWIJK

0341-438397

WWW.POUW.NL

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen