Sfeer en beleving bij product of bedrijf

zeewolde mei 2024

ZEEWOLDE – Creëren van sfeer en beleving bij een product of bedrijf is wat Visual Art & Design doet. “Elke uiting is een deel van het verhaal”, zegt Wilbert van den Burg van de ontwerpstudio die al 23 jaar bestaat.

Reclameborden langs een sportveld, een logo boven de entree van een pand of stickers op een auto. Dit zijn vaak de uitingen waar als eerst aan gedacht wordt bij reclame, maar het gaat voor Wilbert van den Burg (50) veel verder. “Door een herkenbare uitstraling als één geheel krijgen mensen beleving bij een bedrijf. Dit ervaar je bij binnenkomst in het hele pand. Voor deze metamorfose verdiepen wij ons in de klant en in zijn klanten.”

Voor een wijnwinkel creëert hij met een afbeelding van een mooi wijnveld of gedekte tafel met wijnglazen de sfeer die prikkelt om zelf in de tuin te gaan zitten met een goed glas wijn. “Mensen zoeken die beleving en herkenning.”

De showroom geeft een impressie van o.a. wandbekleding (gespannen doeken, akoestisch behang).  “Wij kunnen van alles visueel maken; we baseren ons ontwerp op de wensen van de klant. Dit doen we met een breed palet van autobelettering, bewegwijzering, bestickering tot bedrijfskleding. Ontwerp, productie en montage is in eigen beheer met duurzame materialen.”

 

Visual Art & Design

Wagonette 1 Zeewolde

036-3033017

www.visualart.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen