Stadsgolf Nijkerk een groot succes!

NIJKERK oktober 2021

Op zaterdag 18 september organiseerde Rotary Club Nijkerk voor de derde keer het Stadsgolf. Stadsgolf is een speciaal recreatief-ludieke variant op golfen die, zoals de naam al aangeeft, zich afspeelt in het hart van de fraaie binnenstad van Nijkerk. Waarbij een route van 18 holes gevolgd wordt langs de mooiste parken, pleinen en straten.

De ludieke holes op deze route zijn samen met het lokale bedrijfsleven ingericht. Kunnen golfen was voor de deelnemers geen vereiste, omdat het geen strakke glad geschoren “greens” betrof, maar juist een parcours met soms stevige hobbels over kinderkopjes, uitgestrekte pleinen of dwars door winkels. Maar ook holes waarbij je over het water moest slaan, waarbij je het dak op moest slaan of vanaf een dak moest starten. Op vrijwel alle holes werden versnaperingen aangeboden zoals een glaasje wijn of een mini hamburger van een bbq.

Meer dan twintig flights legden de route af om zo eens met een andere bril naar de binnenstad te kijken. Je komt toch op plekken waar je anders niet komt. Het mooie weer zorgde voor een extra zomerse stemming. Vele ontmoetingen kwamen tot stand, ook tijdens het eindfeest, waarna de deelnemers met een stevig gevulde goodiebag weer huiswaarts keerden. Naast alle gezelligheid werd met het evenementen ook geld opgehaald voor goede doelen in de regio. Rotary Club Nijkerk is tenslotte een serviceclub.

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen