Suite MKB voelt compact, maar is zeer compleet

Ermelo september 2022

Compact, maar toch compleet. Zo ervaart Vlinck als gebruiker de Suite MKB. Het bedrijf in beveiligings- en toegangstechniek werkt twee jaar met de bedrijfssoftware van Become-IT en is een tevreden klant.

 

RENSWOUDE – Jacco Vlastuin is in 2017 Vlastuin Beveiligingstechniek begonnen. In 2020 ging hij samen met compagnon Gerrit van Lagen verder onder de naam Vlinck. Na een tijdelijke ruimte in Putten is Vlinck in juni verhuisd naar een grotere locatie in Renswoude. Diverse medewerkers zijn familie van elkaar, maar ook de mentaliteit, sfeer en manier van werken typeert het familiebedrijf.

,,We doen beveiligingstechniek en toegangstechniek van objecten, zoals bedrijfspanden, overheidsgebouwen, instellingen en woningen in het hogere segment’’, vertelt beveiligingsadviseur Erik Vlastuin. ,,Wij installeren en onderhouden de systemen; slimme toepassingen die je op afstand kunt bedienen. Een nieuwe ontwikkeling is thermische camerabeveiliging, waarmee je brand, maar ook personen kunt detecteren. Voor de recreatiebranche is een innovatieve oplossing de slagboominstallatie op basis van kentekenherkenning. Dit is ook toepasbaar bij bedrijven; gemak voor de bezoeker en de terreinbeheerder.”

Vlinck is in twee jaar gegroeid van twee naar zes monteurs; ook zijn er nu twee werkvoorbereiders en twee sales medewerkers. ,,Onze wens was een softwarepakket waarin je de planning kunt maken, overzicht hebt van de projecten en monteurs uren kunnen boeken.”

Gerrit van Lagen keek naar een gebruiksvriendelijk en betaalbaar systeem en kwam uit bij de Suite MKB van Become-IT. ,,Vlinck werkte nog niet met bedrijfssoftware. We hebben in twee gesprekken, destijds nog in Putten, het pakket doorgenomen en de wensen geïnventariseerd’’, zegt consultant Anton Verlek. ,,Vlinck was een start-up, maar we hebben gekeken naar de groei van het bedrijf. We hebben het systeem ingericht en de functionaliteiten worden van daaruit steeds beter ingezet. Het is standaard software met een flexibele inrichting die je kunt aanpassen aan de manier van werken. Gebruikers geven feedback over wat handiger is en wat we beter kunnen inrichten. Na meerdere sessies op locatie is de ondersteuning nu veel op afstand. Ook telefonisch kunnen we veel doen.”

Erik heeft ‘elke dag schik’ van het online softwarepakket, dat ook via een app toegankelijk is. ,,Suite MKB is een standaard pakket, maar je hebt het gevoel dat het maatwerk is. Het voelt compact, maar is toch compleet. Je kunt er offertes in maken, foto’s meesturen en na een melding van akkoord inplannen naar een order. De klant ziet facturen en contracten in het klantenportaal en kan storingen of onderhoud melden. Offertes, orders en activa (type en merk toegangs- en alarmsystemen) zijn overzichtelijk in te zien. Het werkt perfect.”

Ook de service van Become-IT spreekt hem aan. ,,De support is heel hoog. Je hoeft maar te bellen en de persoon lost het snel op. Als je ideeën aandraagt, wordt daar samen naar gekeken. Dat is hun kracht.”

 

Become-IT

www.become-it.nl

Vlinck

www.vlinck.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen