‘The Links Valley is een beleving’

ERMELO april 2020

Twee jaar na de opening weten golfliefhebbers The Links Valley steeds beter te vinden. Ook het bedrijfsleven en passanten genieten van de brasserie en de natuurrijke omgeving op Landgoed Ullerberg. Mike Woltering en Rianet van der Ven uit Harderwijk en hun compagnons Wichert en Anita Rozendaal zetten steeds meer in op de zakelijke markt. Zij bieden vergaderarrangementen op maat, gecombineerd met lunch, diner en/of een buitenactiviteit.

ERMELO – Als de zon gaat schijnen begint het golfseizoen. Maar ondanks de regenachtige winter is The Links Valley geen dag dicht geweest. Mike: ,,Omdat we hier zandgrond hebben, is onze baan het hele jaar bespeelbaar; een belangrijke reden voor ons om hier naar toe te verhuizen. Er komen ook mensen bij ons die lid zijn van golfbanen met kleigrond.”

,,The Links Valley is open; mensen moeten vooral plezier hebben. Wij begrijpen wat een mens nodig heeft om een leuke dag te hebben”, vertelt Rianet enthousiast. ,,Veel groepen van buitenaf komen af op onze arrangementen. We hebben een diversiteit van 9 of 18 holes, met lunch of diner achteraf. We zijn apetrots dat mensen uit heel Nederland ons weten te vinden.”

 

Vergaderingen op maat

Bedrijven vormen een belangrijke doelgroep en The Links Valley zet hier steeds meer op in. Mike Woltering: ,,De Veluwe is voor veel mensen een centraal punt om naar toe te komen. The Links Valley is vanaf Apeldoorn, Zwolle en Amersfoort minder dan een halfuur rijden. We zitten vijf minuten vanaf de A28.”

Een sterk punt is vergaderingen op maat. Rianet: ,,We bespreken de wensen van de klant en denken mee in mogelijkheden. De inzet van de ruimte, het eten, drinken, presentaties, het verloop van de dag. We lopen het hele programma door met de klant. Het kan een ochtend-, middag- of avondsessie zijn. Mensen vinden dit prettig, dat blijkt uit de goede reacties.”

De mooie, rustige omgeving nodigt uit tot nevenactiviteiten naast het vergaderen. ,,Je kunt kiezen voor een paar uurtjes ontspanning op de golfbaan door een clinic met het Toptracer systeem of negen holes lopen. Of je maakt een mooie boswandeling met de boswachter. Dat is een meerwaarde ten opzichte van andere vergaderplekken. Daarnaast heeft Brasserie The Valley het mooiste uitzicht van de Veluwe.”

Bedrijfslidmaatschap

Golfclub The Links Valley telt nu 300 leden, waarvan rond de 50 bedrijfsleden. Het lidmaatschap betekent onbeperkt spelen op de baan. Mike: ,,Dit kan worden aangevuld met een wildcard, zodat je ook een relatie mee kunt nemen. Bedrijfsleden zijn automatisch ook lid van de businessclub. We houden per jaar twee tot drie relatiedagen, dan speel je met een relatie die je uitnodigt een 18 holes-wedstrijd en gaat daarna lekker eten in de Brasserie. Als afsluiting kun je netwerken met 40-50 man.”

Daarnaast organiseert The Links Valley drie à vier uitjes buiten de baan naar andere golfbanen. ,,Mensen zijn hier erg enthousiast over. In de toekomst willen we één keer per jaar een buitenlandse golfreis organiseren.”

 

Golfschool

Gert Jan Markus is sinds september 2019 het gezicht van de golfschool van The Links Valley. ,,Steeds meer mensen weten hun weg naar hem te vinden, dat gaat hartstikke goed’’, weet Mike. Rianet ziet verbinding ontstaan. ,,Gert Jan is heel persoonlijk met de mensen die willen leren golfen of al kunnen golfen. Hij heeft een breed lesprogramma en kan mensen enthousiasmeren om het spel leuk te vinden en ook lid te worden. De lessen zijn maatwerk; hij luistert naar behoeften en problemen.” Het concept om kennis te maken met de golfsport noemt ze een unieke ervaring. ,,Dat is een programma van zes uur in één dag. Er wordt in groepjes gegeten en gedronken. Mensen verbinden zich met elkaar, gaan door met golfen en dat brengt ook nieuwe vriendschappen.”

 

The Links Valley blijft verbeteringen doorvoeren: parkeerplekken zijn aangepast en paden door de baan zijn verbeterd. Mike en Rianet willen vooral bekendstaan om een totaalbeleving. Van de gastvrijheid in de brasserie, de uitgebreide golfshop, het fitting center waar Mike door 20 jaar ervaring landelijke bekendheid mee geniet tot de Toptracer golftraining, waarvan er maar vier in Nederland zijn. ,,We nodigen het bedrijfsleven uit om dit concept aan hun relaties te laten zien: we zijn de eerste reversible golfbaan in Europa.”

 

The Links Valley

Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg 117 Ermelo

088 352 3000

www.thelinksvalley.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen