Verscholen parel in de polder

zeewolde februari 2024

Nagenoeg het hele jaar golfen, interactieve games spelen op de Inrange® Driving Range, genieten van het uitzicht en de horeca in de brasserie of een event aan het water beleven op een eiland. De mogelijkheden van Harderwold zijn bijna onbegrensd. Laat je verrassen door deze verscholen parel in de polder langs de N302.

ZEEWOLDE – Sinds 1 januari 2024 heeft Harderwold een nieuwe eigenaar en nieuwe uitbaters. Hubert Peek heeft de golfbaan, Inrange® Driving Range en brasserie verkocht aan Arjan van de Pol. De vastgoedeigenaar uit Barneveld is al zeven jaar eigenaar van het naastgelegen Harderwold Villa Resort en zocht twee partijen voor de exploitatie van Harderwold. Begin januari kwam alles in een stroomversnelling en zijn twee huurders enthousiast ingestapt. Dennis en Corin van den Hoogen worden verantwoordelijk voor de brasserie en de events, terwijl Rob en Marjan Stouthart de golfbaan en de Inrange® Driving Range gaan runnen. Zij opereren zelfstandig, maar gaan intensief samenwerken onder één dak, waardoor er voor de bezoekers allerlei combinaties mogelijk zijn.

Horeca en events

Dennis (49) en Corin van den Hoogen (39) uit Nijkerk zijn al uitbater van twee andere horecazaken: Bij Corin in Barneveld (sinds oktober 2022) en Clubhuis De Zuidwal in Nijkerk (sinds oktober 2019). Voor 2024 hadden ze geen nieuwe plannen, totdat Arjan van de Pol op hun pad kwam en ze enthousiast raakten bij het zien van de locatie in Zeewolde: een mooie entourage en vrij gelegen. “Het is een prachtige locatie, de zaak is fantastisch mooi: een zeer uitgebreide horecagelegenheid met een prachtige nieuwe keuken. Maar er ligt ook een uitdaging om deze locatie weer onder de aandacht te brengen”, vertelt Dennis. Door de grootte van de brasserie – ruim 700 m2 overdekte horeca, tenten en terras – zien ze mooie groeimogelijkheden. “Er zijn op het terrein van Harderwold meerdere locaties geschikt voor een evenement. Zo ligt er iets verderop een eiland dat afgehuurd kan worden. Hier kun je met een aggregaat, bar en verlichting een mooi feest creëren.”

Dennis en Corin hebben 20 jaar ervaring in het organiseren van events en willen op Harderwold ook grote groepen ontvangen en faciliteren. “We zien hier volop mogelijkheden voor de particuliere en zakelijke markt. Van vergaderingen met tien man tot een evenement met 1.500 personen. Denk hierbij aan dealerdagen, promotiedagen, bruiloften, verjaardagen, jubilea personeelsfeesten of beurzen. Een teambuildingsdag kun je leuk combineren met een paar uurtjes een balletje slaan op de Inrange® Driving Range of een golfclinic, met aansluitend een lekker hapje en drankje in de brasserie. Het gaat elkaar versterken, voor beiden is dit een win-win.”

VrijMiBo met livemuziek

Vanaf 1 maart gaat Brasserie Harderwold open van donderdag tot en met zondag.  Vanaf 1 april tot de rest van het jaar is de locatie zeven dagen per week open. In maart, april en

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen