Vestaal Vastgoed voor zorgeloos beheer

ERMELO april 2021

ERMELO – Vestaal Vastgoed is begin 2021 verhuisd van de Drielandendreef in Harderwijk naar het Middelerf 8B op bedrijventerrein Veldzicht in Ermelo.

,,Dit bedrijfsverzamelgebouw is door ons ontwikkeld en daarom is het extra leuk dat we hier nu zelf zitten. We zijn verhuisd omdat we uit ons jasje groeiden en hier zijn we beter zichtbaar’’, vertelt Daniël Aalderink (25), nu een jaar werkzaam in het bedrijf van zijn vader Maurits.

Vestaal Vastgoed is al bijna 20 jaar actief in de vastgoedsector als gedelegeerd ontwikkelaar en vastgoedadviseur. ,,De beheer- en beleggingstak is het afgelopen jaar hard gegroeid: we hebben er veel vastgoedobjecten bij gekregen waardoor het is uitgegroeid tot één van de kernactiviteiten. We houden goed contact met onze huurders en zijn een flexibele bemiddelingspartner.’’

Daniël is verantwoordelijk voor het commercieel beheer (het hele verhuurtraject van het werven van de kandidaat tot en met het opleveren van de ruimte) en het technisch beheer (onderhoud vastgoedobjecten). ,,We hebben zowel zakelijke als particuliere beleggers in onze portefeuille. Een mooi project dat we in opdracht van Vierhouten Onroerend Goed ontwikkelen en beheren is de maatschappelijke woonvoorziening aan de Geert Grootestraat 5 in Zwolle. In dit prachtige woonzorggebouw zijn op 8 maart 68 appartementen opgeleverd.”

In de omgeving van Ermelo heeft Vestaal Vastgoed ook veel panden ontwikkeld en in beheer. Dit zijn diverse bedrijfsunits op Veldzicht en zorggebouwen op het voormalig terrein van Salem en het Oranjepark. Ook transformeren we winkels naar woningen voor beleggers.

 

Wilt u uw vastgoed zorgeloos laten beheren, dan komen wij graag met u in gesprek.”

 

Vestaal Vastgoed

Middelerf 8B Ermelo

0341-434944

www.vestaalvastgoed.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen