Voorjaarscursus geeft boost aan je golfspel

ERMELO / NUNSPEET | maart 2022

ERMELO – Het voorjaar staat voor de deur en daarmee de start van een nieuw golfseizoen. Golfpro Carolien Driessen biedt vanaf de derde week van maart een diversiteit aan producten aan op The Links Valley: privélessen, groepslessen, putlessen en baanlessen.

 

De Elburgse geeft sinds september 2020 les op The Links Valley en gaat haar derde seizoen in. ,,Vaak zie je dat in maart het gras gaat groeien en de banen uit de winterstand komen. The Links Valley is dan een ideale baan om een cursustraject in te gaan.’’

Golfstart is een laagdrempelige kennismaking met de golfsport. In groepjes van 4-6 krijgen deelnemers 4x 1,5 uur les. Je kunt je individueel inschrijven via het NGF-platform of bij de shop bij The Links Valley.

Als vervolg is er de handicapcursus. Hiermee kan in 18 lesuren een handicap 54 worden gehaald; het vroegere golfvaardigheidsbewijs (GVB).

De lentecursus is voor bestaande golfers die in de regio wonen en of lid zijn van de golfclub in Ermelo of Nunspeet, waar Driessen ook lesgeeft. ,,In zes lessen passeren alle technieken de revue. Zo leer je de baan slimmer spelen: je weet waar de gevaren liggen, waar je wel en niet moet zijn en hoe je de baan efficiënt indeelt en zo betere scores maakt.. De lentecursus geeft een boost aan je eigen spel, waardoor je goed het nieuwe seizoen in kunt. Tot slot kun je ook losse baanlessen nemen en putlessen om beter te putten.’’

 

Carolien Driessen Golfpro

06-20035407

info@caroliendriessen.nl

www.caroliendriessen.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen