W4Y adviseurs klaar voor de toekomst

Harderwijk maart 2022

Elf jaar geleden startten Mike Lap, Gerke Mazier en Jan Roersen een nieuw bureau voor deskundig en onafhankelijk advies op het gebied van gebouwgebonden installaties en duurzaam vastgoed in Harderwijk. W4Y adviseurs is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen organisatie met een hecht team van 18 enthousiaste en gedreven adviseurs. Om W4Y toekomstbestendig te houden, zijn W4Y adviseurs Chantal van der Meulen, Paul van der Krogt en Annelies Visser per 1 maart 2022 toegetreden tot het management.

“We houden al vanaf de start van uitdaging en bewandelen niet alleen de gebaande paden. Dit wordt door onze opdrachtgevers gewaardeerd en vraagt om innovatie met behoud van continuïteit. We willen wendbaar blijven en onze zelfstandigheid en identiteit behouden. W4Y is een soort familie. Daarom zijn we blij met de interne verbreding van het management en op termijn ook opvolging vanuit ons eigen W4Y-team”

De drie toetredende adviseurs zijn al enkele jaren van vaste waarde binnen het team. “We delen de visie van W4Y om bouwprojecten niet alleen vanuit de technische kant, maar vooral ook vanuit de organisatorische en beleidsmatige kant te ondersteunen. Gericht op optimale samenwerking tussen alle partijen. De mix van kennis, ervaringen en specialismen binnen heel W4Y zetten we integraal in op grote en kleine projecten. Dat wij als kersverse managementleden niet langer alleen vanuit eigen projecten, maar ook vanuit het management hieraan mogen bijdragen, vinden we een geweldige uitdaging.”

Door heel Nederland en daarbuiten begeleidt W4Y uiteenlopende projecten met ontwerp en advies van gebouwgebonden installaties, projectmanagement uitvoering bouw, commissioning, inspectie en beheer en onderhoud van gebouwgebonden installaties. Daarnaast loopt ze voorop in het verduurzamen van vastgoed en installaties, met name op basis van de BREEAM-methodiek.

“Samen uitdagende projecten blijven realiseren, met oog voor de toekomst. Daarvoor zetten we ons dagelijks als W4Y-team in. Ieder vanuit zijn of haar eigen rol, passie en expertise. Daar hebben we lol in en dat blijven we ook samen doen!”

Vestiging Harderwijk:

Johanniterlaan 2
3841 DT Harderwijk
Tel: 085 – 10 43 348
info@w4y.nl

Foto W4Y: Toetredende adviseurs management Annelies, Chantal en Paul

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen