WAUW biedt ondernemers gratis hulp tijdens Corona-crisis

HARDERWIJK april 2020

De Corona-crisis raakt ons allemaal. Het virus heeft een enorme impact, op de samenleving, maar ook zeker op bedrijven. Fysiek contact wordt vermeden en restaurants en winkels moeten noodgedwongen de deuren sluiten. Toch is stilzitten geen optie!

Online marketingbureau WAUW ziet dat veel ondernemers in zwaar weer verkeren. Daarom besloot het bureau zijn kennis en ervaring gratis te delen om ondernemers te helpen. Dit doet WAUW met een online marketing toolkit en met online sparringsessies.

 

Digitaal biedt uitkomst

Het belang van online aanwezig zijn, wordt juist nu duidelijk. Mensen moeten binnen blijven en begeven zich veel online. Maar hoe bereik je die mensen? Ondernemers, marketeers en bedrijven nog lang niet altijd in staat om die digitale kansen optimaal te benutten. Daarom helpt WAUW. Geïnteresseerden kunnen whitepapers downloaden met inspiratie, tips en adviezen over (online) marketing tijdens de crisis. Daarnaast is het mogelijk een online sparringsessie in te plannen met een van WAUW’s marketingspecialisten.

 

Online sparren met marketeers

Tijdens een online sessie krijg je antwoorden op vragen als: hoe kan ik mijn voorraad online verkopen? Wat kan in online doen wat ik normaal offline doe? Hoe kan ik mijn klanten online adviseren? Met welke middelen kan ik mijn klanten online het best bereiken? En vele andere vragen. Alles volledig vrijblijvend en gratis!

 

Whitepapers en blogs ter inspiratie
De whitepapers en blogs geven feiten, voorbeelden en kennis. Specifiek in hoe marketing je kan helpen in deze crisis, wat je medewerkers de komende maanden kunnen doen om hier sterker uit te komen en hoe je uitdagingen kunt omzetten naar kansen.

 

Voor wie?

De toolkit is gratis en voor iedereen beschikbaar. Voor alle ondernemers die momenteel tegen uitdaging aanlopen, maar vooruit willen. Bekijk de toolkit via: wauw.nl/toolkit/

 

 

#ZITNIETSTIL maar kom in actie!

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen