‘Wij doen in beton!’

Ermelo maart 2023

‘De aannemer volledig ontzorgen’. Die belofte wil BSE Betonwerken bv echt waarmaken. Het familiebedrijf uit Ermelo heeft zich toegelegd op de volle breedte van het vak.

ERMELO – BSE Betonwerken bv is als onderaannemer specialist op het gebied van beton. Het bedrijf wordt nu bijna tien jaar geleid door Erwin en Nicole Ruiter. Kleine en ook heel grote projecten hebben inmiddels de revue gepasseerd. Door hun enthousiaste en professionele aanpak staat BSE in de aannemerij bekend als betrouwbare partner die ook alles op het gebied van veiligheid goed op de rit heeft. “Steeds vaker wil een aannemer het integrale betonwerk bij één partij neerleggen. Wij zijn de afgelopen jaren in de breedte gegroeid en kunnen alles op het gebied van beton. Van het storten van betonfunderingen, betonwanden en breedplaatvloeren tot de montage van systeemvloeren, (prefab) betonconstructies stellen en monteren en alle combinaties hiervan. Dit doen wij samen met ons BSE-team. Door eigen ondersteuningsmateriaal kunnen we met Rental Ruiter bv snel schakelen. Erwin weet door zijn veelvuldige aanwezigheid op bouwplaatsen wat er speelt op de werkvloer. Dit versnelt het bouwproces aanzienlijk.”

Veilig werken
Bij alle werkzaamheden is veilig en gezond werken een sleutelaspect voor BSE. “Al onze medewerkers hebben een volledig persoonlijk VCA-certificaat. Zij zijn dagelijks in de weer met zwaar materieel en zware constructies. Wij willen gezondheidsrisico’s met alle mogelijke middelen voorkomen en daarom heeft veiligheid onze hoogste prioriteit”, verzekert Nicole. Belangrijk zijn de maandelijkse toolboxmeetings. “Hierin bespreken we incidenten en ‘bijna-ongelukken’, als die al optreden. Dit doen we met behulp van filmpjes, want dit communiceert duidelijker. Verder houden we elke dag en bij elk project onze Last Minute Risico Analyses. Al onze instructies, toolboxen en LMAR’s doen we in meerdere talen, aangezien we met een internationaal gezelschap werken.”

Alle eigen mensen van BSE fungeren als ambassadeur op het gebied van veiligheid om de bewustwording zo ver mogelijk te krijgen. “Dat doen we altijd in samenspraak met de hoofdaannemer. BSE heeft ook een Safety Culture Ladder SCL Light certificaat. Zo opereren we professioneel, met als doel onze opdrachtgevers zoveel mogelijk te ontzorgen.

Ondanks de recente groei is BSE nog steeds een flexibele, platte organisatie. Erwin: “Dat betekent dat we in staat zijn om een project vanaf het eerste contact snel op te starten en in een zeer korte tijd te realiseren. Veilig en met de beste vakmensen.”

Wil jij werken bij deze betonexpert? Neem dan contact op met Erwin Ruiter.

BSE Betonwerken
Herderlaan 12b Ermelo
0341-432112

www.bsebetonwerken.nl

Quote:
Nicole Ruiter:
Veiligheid heeft onze hoogste prioriteit

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen