Wilfresh Consultancy advies met compassie voor de mens

PUTTEN juli 2020

PUTTEN – Met een achtergrond in Human Resources en Facilitair Management kijkt Wilfred Stegehuis (55) uit Putten met een heldere en open blik naar organisaties. ,,Mijn kracht ligt in de compassie en liefde voor de mens.’’

Werkgevers zijn het liefst bezig met ondernemen. ,,Als je bedrijf groeit, komen er veel extra zaken bij kijken. Dit kan je van je doel afhouden’’, stelt Wilfred.

 

De visie van Wilfresh Consultancy rust op drie bouwstenen: Strategie, operatie en organisatie. ,,Waar wil je naar toe met je organisatie? Wat is je strategie en is je organisatie daarop ingericht? Het is daarom belangrijk dat de juiste persoon op de juiste plek in de organisatie zit en kan doen waar hij of zij goed in is. Dit geeft plezier en voldoening in het werk.’’

 

Met een open blik kijkt Wilfred naar de organisatie en analyseert problemen en knelpunten. ,,Ik sta naast de ondernemer en werknemer met een hulpvraag. Met heldere inzichten en een groot invoelingsvermogen help ik om overzicht te krijgen, door vanaf de basis naar de organisatie te kijken.”

 

,,Ik ga in gesprek met de opdrachtgever en medewerkers om te beoordelen hoe de individuele krachten verbonden kunnen worden en processen verbeterd kunnen worden. Afhankelijk van de vraag kan ik diverse tools inzetten – o.a. Belbin teamrol management of strategische personeelsplanning – waarbij ik altijd de drie bouwstenen als basis houd.”

 

Naast deze consultancy is Wilfresh inzetbaar als interimmanager voor HRM-gerelateerde opdrachten.

 

,,Wil je meer info, of heb ik je geïnteresseerd, maak dan vrijblijvend een afspraak.’’

 

Wilfresh Consultancy

Kozakkenweg 15 Putten

06-25045597

www.wilfreshconsultancy.nl

wilfred@wilfreshconsultancy.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen