25 jr Stad in Bedrijf bij B&I park

28 maart 2022


Stad in Bedrijf bestaat 25 jaar en dat werd op maandag 28 maart groots gevierd in het Theater en Congrescentrum Bouw & Infra Park. 180 leden en gasten van het Regionetwerk bezochten het jubileum en konden ook elkaar weer eens zien, want het was voor velen weer het eerste grote netwerk na coronatijd.

 

REGIO – Gasten werden luid en joviaal welkom geheten door de twee lakeien bij de entree Toen iedereen een plekje had gevonden in de theaterzaal werden op het grote scherm de covers vertoond van de magazines door de jaren, van krant tot eigentijds magazine.

Presentator Henny Blokhuis introduceerde Ester Poelhekken, manager congrescentrum en facilitair bij Bouw & Infra Park. Zij vertelde over het verbouwde congrescentrum, met o.a. nieuwe entree, restaurant en up-to-date zalen.

 

Drie O’s

Het netwerken heeft als doel de drie O’s – Ondernemers, Onderwijs en Overheid verbinden met elkaar. Dat maakte de video interviews van Windesheim-studenten Melanie Lubbersen, Steijn Kingma, Elise Weideman en Lianne Bezoen duidelijk. Edwin Blok, directeur Morgen College en voorzitter Platform Techniek is aangesloten bij ‘een club mensen die hem verder helpen’. ,,Ik kan hier mijn boodschap kwijt: jongeren laten kiezen voor techniek en behouden voor bedrijven in de regio. Een netwerk met de drie O’s brengt dan heel veel. Het is knap dat deze netwerkclub al 25 jaar mensen in beweging houdt.’’

Bedrijfscontactfunctionaris Bep Franken van de gemeente Nunspeet vindt netwerken belangrijk om ondernemers naar elkaar te kunnen verwijzen. Over 25 jaar Stad in Bedrijf zegt zij: ,,De zekerheid die je hebt is dat alles verandert en daar speelt Stad in Bedrijf geweldig op in. Ze gaan erg met de tijd mee.’’

Voor het tijd was voor de gezellig borrel werd de verbinding letterlijk gemaakt door bollen wol naar elkaar toe te gooien. Terwijl het muzieknummer Euphoria klonk, raakte iedereen verstrikt een web van 3000 meter woldraad.

https://boborkusfotografie.pic-time.com/-25jaarstadinbedrijf/gallery

Foto's