Nieuwjaarsreceptie Stad in Bedrijf bij FlevoNice

13 januari 2020


Informatieve meeting, maandag 13 januari bij FLEVONICE.

Geachte leden van Regio Netwerk Stad in Bedrijf,

Wij nodigen u van harte uit voor de Nieuwjaarsbijeenkomst van Regio Netwerk Stad in Bedrijf op maandag 13 januari op de uiterst sportieve locatie: FLEVONICE.

U bent welkom vanaf 16.30uur!

Na een openingswoord van Corinne Dikkerboom rond 16.30 uur, zullen we proosten op een nieuw succesvol zakelijk jaar. Daarna volgt een presentatie. Eigenaren Vivian en Maarten van der Ven zullen een presentatie geven van het mooiste Sports- & Funpark van Nederland.

Daarna gaan we in groepen de competitie met elkaar aan tijdens een wedstrijd Curling. De sport curling wordt beoefend op ijs. Een speciale techniek zorgt ervoor dat de steen over het ijs glijdt richting de cirkel. Hoe de sport in zijn werk gaat, wordt ons verteld door de aanwezige specialisten. De overige leden krijgen een rondleiding zodat we de professionaliteit kunnen zien op deze unieke locatie met een combinatie van sportieve activiteiten, accommodatie, hospitality en ervaring in de eventbranche

Als we weer samenkomen staat er een heerlijk winterbuffet voor ons klaar!

Vooraf en na de sprekers heeft u gegarandeerd een gezellige ontmoeting met uw collega-ondernemers onder het genot van hapjes en drankjes en bent u op de locatie voor een bedrijfsfeest met “outdoor” beleving.

Fotostudio Henk Merjenburgh biedt u deze avond aan een nieuwe professionele LinkedIn foto te maken.

U vindt FLEVONICE aan de Strandgaperweg 20 te Biddinghuizen