Zomerse barbecue Stad in Bedrijf bij SummerRain

15 juli 2019


ERMELO – Meer dan honderd leden en gasten van Regionetwerk Stad in Bedrijf waren op 15 juli afgekomen op de zomerbarbecue bij SummerRain Technische groothandel. Vlak voor de vakantie kende het vijfde netwerkevenement van het jaar van Stad in Bedrijf een hoge opkomst.

De bezoekers genoten van de gehaktbal, een traditie voor de klanten op vrijdagmiddag, die drempelverlagend werkt. René de Reght van HangBelly maakte op de barbecue gerookte zalm, picanha en broodjes hamburgers klaar. Het vlees was afkomstig van slagerij Richard van der Vlis en Fortune Coffee verzorgde de koffie. Personeel van SummerRain en Café de Molenaer zorgden voor de drankjes.

,,Barbecueën is wel ons ding’’, vertelde Wim Kok (47), die de opkomst ‘fantastisch’ noemde. ,,Dat is boven verwachting. De betrokkenheid is erg goed. Je kunt nooit alles vertellen, maar ik denk dat de eerste indruk van ons bedrijf goed is.’’ Compagnon Bas van Gaalen (35): ,,Ik denk dat de mensen na ons verhaal en alle contacten die we nu opdoen wel een beeld van ons bedrijf en de professionele uitstraling hebben.’’

De twee kwamen elkaar anderhalf jaar geleden tegen in een tuin waar Kok als hovenier en Van Gaalen namens Wildkamp een probleem met de beregening oplosten. Samen deden ze een barbecuecursus en ontstond een klik. SummerRain was voorheen een klant van Wildkamp en per 1 maart 2018 hebben Kok en Van Gaalen SummerRain overgenomen. Hun volgende stap was de overname van het Wildkamp-filiaal in Ermelo per 1 januari 2019. ,,We zagen de groeikansen en veel klanten die we samen konden bedienen. Inmiddels zijn we een totaalleverancier met meer dan 9.000 artikelen op voorraad op gebied van beregening, riolering, cv en sanitair en meer dan 100.000 producten die na bestelling binnen 24 uur hier op de locatie en op de werkplek geleverd worden.’’

Corinne Dikkerboom maakte bekend dat het Regionetwerk Stad in Bedrijf in anderhalf jaar gegroeid is van 162 naar 225 leden. Jan van der Horst van Workz uitzendbureau van uit Putten werd aangekondigd als nieuwste lid.

Lees meer over SummerRain

Foto's