Stad in Bedrijf bij Hertbier Putten

7 november 2019


Uitnodiging Regionetwerk Stad in Bedrijf, 7 november 2019

 

Beste leden van Regionetwerk Stad in Bedrijf,

 

Allereerst wil ik u enorm bedanken voor alle positieve woorden, mails, appjes en telefoontjes. Echt heel tof om te horen dat de ondernemers om ons heen zo enthousiast worden van hoe Stad in Bedrijf bezig is in de markt. Een mooie nieuwe huisstijl, goede website, enorme groei in het netwerk, maar vooral leuke bijeenkomsten waar velen ook business uit halen. Kijk, dat is positief. Dat is ook ons en jullie doel: Ondernemers verbinden en de kans om omzet in de regio houden.

 

Ons komende Netwerkevent staat gepland op, donderdag 7 november. Deze keer zijn we te gast bij Hert Bier. Hert Bier heeft haar eigen brouwerij in Putten. De brouwketels staan er en het brouwen van ‘de Levens van Hert Bier’ is in volle gang. Wij gaan met de leden de brouwerij bezoeken. Natuurlijk gaan we een biertje proeven. In deze periode past een Bock Bier het beste, deze heet Wild Leven. Maar ook mag u de pilsener Mooi Leven, de Radler Samen Leven proeven van de tap. Bij de biertjes krijgt u een passend borrel hapje aangeboden.

 

We ontvangen jullie graag vanaf 16.30 uur op de Keizerswoert 26 te Putten (bedrijventerrein Keizerswoert).

 

Deze middag hebben we ook een gastspreker (Sponsor MICRO Harderwijk):

Gert is een spreker die zijn publiek op een inspirerende en motiverende manier meeneemt in de wereld van mogelijkheden. Zijn inspirerende levensverhaal is een universeel verhaal over moed, doorzettingsvermogen en keuzes maken.

 

7 november: Deze bijeenkomst is vanwege de ruimte en veiligheid exclusief voor de leden van regionetwerk Stad in Bedrijf

 

 

Bij aanmelden van dit netwerk geeft u toestemming dat wij foto’s en video-opnames maken voor publicatie in ons magazine en op social media!

 

Volgende Events:

13 januari FlevoNice

10 maart Qimarox

 

 

 

Graag tot ziens op 7 november!

Corinne Dikkerboom

Henk Merjenburgh – Marco Janssen