AFDA wordt iQOUNT

ERMELO juli 2022

ERMELO – Met ingang van 1 augustus 2022 zal AFDA administratie onderdeel worden van iQOUNT adviseurs & accountants. Daniël Brinkman (directeur AFDA) was al enige tijd op zoek naar een manier om de gezonde groei van AFDA te combineren met een kwalitatieve uitbreiding van dienstverlening. De klantenportefeuille is niet alleen in omvang maar ook in zwaarte gegroeid, hetgeen maakte dat een andere inrichting van de organisatie gewenst was, met meer kennis en expertise en een groter team. Een fusie met iQOUNT biedt hiervoor een mooie oplossing.

“De aanpak van AFDA is net even iets anders dan die van andere administratiekantoren: persoonlijker, scherper en met moderne hulpmiddelen. Het team van iQOUNT deelt deze filosofie. Onze kantoren zijn daarom een goede match.” aldus Daniël.

iQOUNT is een vooruitstrevend kantoor, met jonge medewerkers, dat zich veel bezig houdt met automatisering binnen het jaarrekening- en administratieproces. Een strak gevoerde administratie zorgt er immers voor dat de adviseurs van iQOUNT hun cliënten kunnen helpen bewust de juiste keuzes te maken. Door beide kantoren samen te voegen kunnen er schaalvoordelen behaald worden en kunnen cliënten van AFDA profiteren van de geautomatiseerde processen van iQOUNT, waardoor cliënten van beide kantoren nog beter bediend kunnen worden door hun betrokken adviseurs, administrateurs en accountants.

Zowel het team van AFDA als het team van iQOUNT is enthousiast over de beoogde fusie. Beide partijen kijken uit naar een zeer succesvolle samenwerking.

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen