Symposium “Meer mensen aan het werk”

ERMELO juli 2022

Op de arbeidsmarkt is het nog niet vanzelfsprekend dat we elkaar vinden. Er is er een tekort aan personeel, maar er zijn ook nog veel mensen die willen en kunnen werken. Hoe kunt u als werkgever uw organisatie zo aanpassen dat meer mensen kunnen meedoen? Ook mensen die wat extra ondersteuning en begeleiding nodig hebben. Dat is geen eenvoudige klus. Maar de krapte op de arbeidsmarkt is niet meer eenvoudig op te lossen. Het vraagt om een nieuwe kijk op organisaties en creativiteit om meer mensen te laten meedoen.

ERMELO – Tijdens dit symposium komen Risco Balkenende (algemeen directeur Inclusief Groep), Ingeborg Lups-Dijkema (manager Veluwe Portaal), Mike Kastrop (directeur Restauratiebedrijf Classic Mike), Caroline Rijnbeek  (Regisseur NLwerktaanwerk bij VNO-NCW Midden) en Gert-Jan Gerrits (bedrijfsdirecteur Inclusief Groep) aan het woord. Elke spreker zal vanuit zijn of haar expertise vertellen hoe zij denken het personeelstekort (voor een deel) op te kunnen lossen.

Voor meer informatie, het programma van deze avond en om u aan te melden kunt u terecht op onze website.

Het minisymposium vindt plaats op 20 september op onze locatie in Ermelo, Paul Krugerweg 43b. Inloop is vanaf 17.00 uur. Rond 21.00 uur is het minisymposium afgelopen.

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen