BEURSVLOER HARDERWIJK VERSCHOVEN NAAR ZOMER 2021

HARDERWIJK oktober 2020

De huidige coronamaatregelen maken het onmogelijk en onwenselijk om de geplande Beursvloer Harderwijk op vrijdag 30 oktober te laten doorgaan. Om die reden heeft de organisatie het matchevenement verplaatst naar 2 juli 2021.

Afgelopen september organiseerde Team Beursvloer Harderwijk nog een workshop voor maatschappelijke organisaties, om hen te helpen zich goed te presenteren tijdens de Beursvloer. “Wij vinden het voor alle betrokken organisaties erg jammer dat we het event moeten uitstellen”, zegt Erik Kerssies, voorzitter Beursvloer. “Vorige week zagen we nog volop mogelijkheden om de Beursvloer op een creatieve manier vorm te geven. Bedrijven en maatschappelijke organisaties stonden, net als wij, in de startblokken om er een succes van te maken.”

Hulpvragen verzameld

Beursvloer Harderwijk gaat in de tussentijd gewoon door met matchmaking tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven. “We hebben voor de beurs een aantal bijzondere hulpvragen van organisaties verzameld”, zegt Kerssies. “We gaan aan de slag om hen bij hun hulpvragen te helpen, samen met bedrijven die sociale impact willen maken. Zo worden waardevolle contacten gelegd en wordt de kans op een interessante samenwerking groter. De gemaakte matches creëren op hun beurt lokaal maatschappelijke winst.”

De nieuwe editie van de Beursvloer Harderwijk op vrijdag 2 juli 2021 vindt plaats bij Bouw & Infra Park. Burgemeester Van Schaik heeft zijn deelname al toegezegd. De Beursvloer is hét matchevenement van Harderwijk, waar bedrijven en maatschappelijke organisaties zich aan elkaar verbinden. De Beursvloer Harderwijk is een initiatief van de Harderwijkse Uitdaging.

Meer informatie over de Beursvloer Harderwijk vindt u op de website van de Harderwijkse Uitdaging: www.harderwijkseuitdaging.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen