Leve(n) Lang Gelders Vakmanschap: gratis online kennissessie voor technische bedrijven

HARDERWIJK oktober 2020

Een leven lang leren in de techniek is van groot belang. Koning Máxima benadrukte dat toen zij eind juni met twee werkbezoeken blijk gaf van haar grote interesse in technisch onderwijs. (Bron: FNV).
Voorbereid zijn op de techniek van de toekomst, doet u door te investeren in scholing. Juist voor het MKB zonder grote HR-afdeling. Gelders Vakmanschap helpt u hierbij!

Volg de gratis online kennissessie op 29 oktober om 9.00 uur: LEERCULTUUR, hoe dan?

Bedrijven die doorlopend investeren in het ontwikkelen van hun medewerkers verbeteren hun positie in de markt en hebben meer binding met hun medewerkers. Zo zijn zij in staat het werk aan te passen aan een voortdurend veranderende omgeving. Hoe dan? Door een goede leercultuur te creëren. Maar hoe doe je dat dan, als je geen HR afdeling hebt?
In deze interactieve sessie krijgt u zicht op de aanpak om een goede leercultuur te creëren. Aan de hand van praktische stappen kunt u dit makkelijk toepassen in uw eigen bedrijf. Daarnaast staat ook het leren van elkaar uit de praktijk centraal, door met overige deelnemers van o.a. Platform Techniek en de lidbedrijven van De Techniek Academie praktijkervaringen uit te wisselen.

Bekijk het volledige programma in de uitnodiging en meld u aan via deze link.

Meer weten over Leve(n) Lang Gelders Vakmanschap en beschikbare vergoedingen voor opleiden en ontwikkelen? Bekijk de website of neem contact op voor meer informatie.

 

Wij bieden trainingen en bedrijfstrajecten op het gebied van metaal, metalektro, mechatronica, technische installaties, veiligheid en kwaliteit, praktijkopleider en assessor in de techniek.
U vindt het opleidingsaanbod op onze website.

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen