Carolien Driessen golflessen op ieders niveau

ERMELO | mei 2021

ERMELO/NUNSPEET – Golfprofessional Carolien Driessen wil zoveel mogelijk mensen de kans geven om zich te bekwamen in de golfsport. Beginners, gevorderden, senioren maar ook mensen met fysieke beperkingen.

 

Carolien Driessen (52) uit Elburg komt uit een echt golfgezin. Haar man Douglas golft en haar zoon Björn van 14 zit in de jeugdselectie van de NGF. Zelf is Carolien 14 jaar Golfpro. Zij is bijna 8,5 jaar actief bij Het Rijk van Nunspeet en sinds september geeft ze les op The Links Valley in Ermelo.

,,Na de sportopleiding Cios studeerde ik af als tennislerares. Zelf heb ik op landelijk niveau hoog golf gespeeld. Golf is mijn passie en omdat ik het leuk om daar les in te geven, ben ik op latere leeftijd omgeschoold tot golfpro.”

Ze wil iedereen bedienen: van de startende golfer tot de single handicapper. ,,Als lerares ben ik geduldig, motiverend en betrouwbaar. Ik hoor vaak dat ik duidelijk overkom en goed begrijp wat de klant wil en wat ze plezierig vinden.’’

Belangrijk vindt Carolien dat haar klanten stappen maken. ,,Ik geef mijn lesklanten ondersteuning door instructievideo’s om de beweging eigen te maken en er gevoel bij te krijgen. De aandachtspunten van de les app ik door als ‘huiswerk’ om mee te oefenen. Het geleerde kunnen ze zelfstandig trainen op de driving range van The Links Valley. Dat is wel een must, om aan een goede swing te kunnen bouwen en beter te worden.’’

In juni is er weer een golfstart cursus bij The Links Valley waarbij mensen in vier lessen laagdrempelig kennis kunnen maken met golf. Samen met collega golfprofessional Gert Jan Markus biedt Carolien nog meer cursussen aan.

 

Carolien Driessen

06-20035407

www.caroliendriessen.nl

www.thelinksvalley.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen