Sparringpartner voor ondernemer

NUNSPEET | mei 2021

Het jaar 2021 staat voor Wolleswinkel Hofman Advocaten in het teken van vernieuwing. Het advocatenkantoor is per 1 januari verhuisd naar een fraai pand aan de F.A. Molijnlaan 131. Advocaat Aart Hofman uit Nunspeet heeft zijn naam als mede-eigenaar nu ook verbonden aan het kantoor. Ook de huisstijl, het logo en de website zijn vernieuwd.

NUNSPEET – Wolleswinkel Hofman Advocaten heeft geconcludeerd dat de uitbreiding van Barneveld naar een tweede vestiging in Nunspeet van toegevoegde waarde is. Vanaf 2018 was het kantoor gevestigd in het Bankgebouw; het kantoor verzamelgebouw aan de Dorpsstraat 40a in Nunspeet. ,,Wij zochten een locatie om onze clientèle te ontvangen in een ruimte, meer passend bij de aard van onze dienstverlening, waarbij privacy een belangrijk aspect is. Ook parkeergelegenheid op eigen terrein is daarbij van belang. Dit pand aan de F.A. Molijnlaan voldoet aan al onze wensen’’, legt Aart Hofman uit.

Hofman (50) heeft in januari 2017 met Jaap Wolleswinkel de organisatie overgenomen van Wolleswinkel senior. Destijds werd de kantoornaam intact gelaten. Omdat Hofman Nunspeet als zwaartepunt heeft, is dat nu gewijzigd. ,,Als geboren en getogen Nunspeter heb ik in deze omgeving een sterk persoonlijk netwerk. Voor de herkenbaarheid is mijn naam nu ook toegevoegd aan de kantoornaam.”

Advocaat Jan Kees Karels (47) uit Apeldoorn is in mei 2018 parttime begonnen in het kantoor. Sinds 1 februari 2020 is hij voltijds betrokken: als zelfstandig advocaat is hij gelieerd aan Wolleswinkel Hofman Advocaten. Ook hij bedient cliënten in Nunspeet. ,,Mijn specialiteit is privacyrecht; dat was één van de redenen om drie jaar geleden met mij in zee te gaan. De AVG is één van mijn specialismen: hoe bescherm je de persoonsgegevens van jouw personeel en klanten? Ook voor vragen op juridische gebieden als ICT-recht, auteursrecht en merkenrecht kunnen ondernemers bij mij terecht.”

De advocaten vullen elkaar aan, aangezien Hofman zich vooral bezighoudt met juridische aspecten die verband houden met de eigen organisatie van de onderneming. ,,Denk hierbij onder meer aan ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Daarnaast behandel ik kwesties die betrekking hebben op de externe zakelijke relaties van ondernemers, zoals leveranciers en klanten. Dit betreft onder meer claims vanwege contractbreuk en het niet correct nakomen van afspraken.”

 

Full service

Wolleswinkel Hofman Advocaten onderscheidt zich als full service kantoor. Hofman: ,,Doordat wij jarenlange ervaring hebben vanuit een meer algemene praktijk, kunnen we meerdere rechtsgebieden bedienen en zijn we in staat onze cliënten op een breed terrein bij te staan. We kijken daardoor met een helikopterview naar het probleem dat de klant ons voorlegt. Met oog voor de samenhang tussen rechtsgebieden en hoe deze op elkaar inhaken. Het gaat er altijd om per saldo de beste oplossing aan te reiken.”

De advocaten hebben daarbij onderling korte lijnen, ook met het kantoor in Barneveld. ,,De ondernemer kan zijn zaak bij ons kwijt en heeft een eigen advocaat als vaste aanspreekpunt. Zo kunnen we bij uitstek als sparringpartner fungeren.”

 

Wolleswinkel Hofman Advocaten

F.A. Molijnlaan 31 Nunspeet

0341-230580

www.wolleswinkelhofman.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen