De keuken als verbindende factor in je bedrijf

NIJKERK november 2023

Een sfeervolle keuken in het bedrijf is een ontmoetingsplek voor het personeel en geeft een luxe en uitnodigende uitstraling naar klanten. Kitchen at Work omschrijft zich als de B2B keukenspecialist met kwaliteitskeukens en professionele apparatuur.

NIJKERK – Een mooie keuken in de kantine geeft charme en straalt uit dat het bedrijf goed voor zijn medewerkers zorgt, vindt ondernemer Gert Huisman. “De keuken mag je prominent laten zien, want dit zegt iets over de sfeer in het bedrijf. Een aangeklede keuken passend in het interieur met een tostiapparaat, airfryer of koffiemachine is een secundaire arbeidsvoorwaarde voor het personeel. De keuken is de plek waar de lunch genuttigd wordt, waar goede gesprekken bij de koffieautomaat plaatsvinden en een bar met krukken is een ontmoetingsplek waar mensen graag zitten voor de vrijdagmiddagborrel.”

Een bedrijfskeuken moet echter ook no-nonsense, praktisch en berekend zijn op intensief gebruik. “De meeste bedrijven vragen een keuken met een zo groot mogelijk werkblad, zodat veel mensen er tegelijk gebruik van kunnen maken. Een keuken in een bedrijf wordt intensief gebruikt en moet dus ‘hufterproof’ zijn. Een lade gaat in plaats van tien keer wel honderd keer open en dicht en met minder beleid. Een goede kwaliteit is belangrijk, waardoor de levensduur veel langer is.”

PROFESSIONELE APPARATUUR – Zo onderscheidt Kitchen at Work zich ook met geïntegreerde en vrijstaande professionele apparatuur. “Een warmhoud vitrinekast voor saucijzenbroodjes, koelvitrines, grote koelkasten met glasdeuren met bijvoorbeeld daarachter de flesjes Hertog Jan en andere drankjes. Dit nodigt uit voor de ‘vrijmibo’. Ook hebben we grote ovens voor bedrijven met medewerkers die overwerken. Zo kun je met een combisteamer meerdere maaltijden in één keer warm maken, zodat de goede smaak niet verloren gaat. Vanaf 1 januari 2024 mogen wegwerpservies en kartonnen bekers van de overheid niet meer. Hierdoor ontstaat er bij bedrijven veel vaat. Keukens met een professionele vaatwasser zijn straks dus niet meer weg te denken. Wij hebben deze vaatwassers met heel snelle programma’s van 1,5 minuut. Dit maakt het mogelijk om een grote vaat te wassen binnen een korte tijd.”

INTERIEUR – De uitstraling van de keuken kan ook terugkomen in meubilair en wandafwerking. “We denken graag mee in het ontwerptraject en kunnen met ons tekenprogramma – de keukenplanner – een kosteloos digitaal ontwerp maken van het volledige interieur. Bij het ontwerp ontvangt de klant direct een prijsvoorstel, zodat kosten direct inzichtelijk zijn.

Ook bieden we leasekeukens aan, waardoor je vanaf 200 euro per maand al een prachtige keuken hebt. We leveren de keuken af met eigen vervoer en deze wordt door professionele monteurs geplaatst.”

Kijk voor inspiratie op de nieuwe website of kom langs in de showroom.

 

Kitchen at Work

Smitspol 12R Nijkerk

085-0805420

www.kitchenatwork.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen