Dekker verhuurt milieuvriendelijke heftrucks

NUNSPEET maart 2021

NUNSPEET – Dekker Verhuur zet dit jaar fors in op machines zonder emissie. Nu en in de toekomst wordt steeds vaker gevraagd om projecten uit te voeren zonder uitstoot van stikstof door brandstofmotoren.

René Dekker heeft een zestal machines gekocht met accuaandrijving. De elektrische werktuigen zijn sinds maart beschikbaar. Stikstof is op de bouwplaats erg actueel, weet de Nunspeter. ,,In het kader van nieuwe eisen en bouwbesluiten mogen projecten geen stikstofuitstoot meer veroorzaken. Dat wordt in sommige vergunningen voor gemeentelijke projecten al geëist. Wij hebben in machines geïnvesteerd, zodat klanten deze projecten emissieloos uit kunnen voeren en daarmee aan de verwachtingen kunnen voldoen. We denken niet dat bedrijven nu al voor één project zelf die investering zullen doen.”

 

Dekker Verhuur heeft het park uitgebreid op gebied van grondverzet en aggregaten en zes elektrische heftrucks. ,,Dit zijn verschillende types, lichtere en zwaardere uitvoeringen (van 1,5-4 ton). Ze zijn door witte non-marking banden zowel binnen als buiten inzetbaar. Deze heftruck levert dezelfde prestatie als een heftruck met verbrandingsmotor, maar maakt nauwelijks geluid. Deze machines hebben een lader waarmee ze gewoon aan het stopcontact worden opgeladen. Voor de toekomst willen we ons assortiment verdiepen en verbreden.”

 

Dekker noemt diverse redenen waarom de huur van deze machines voor bedrijven interessant is. ,,We staan voor uitstekende service, marktconforme prijzen, een eigen transportdienst die de werktuigen op locatie brengt in Midden-Nederland en flexibele inzet: van een halve dag tot een aantal weken of zelfs maanden.”

 

Dekker Verhuur

Marconiweg 22b Nunspeet

0341-258706

www.dekker-verhuur.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen