Een indoor ski- en snowboard centrum in Oostenrijkse sfeer

ERMELO december 2020

Delphin Indoor Ski

De voordelen van een indoor skibaan zijn o.a. natuurlijk dat je nooit slecht weer hebt en zelfs in de zomer kunt skiën. De afdaling is eindeloos, waardoor je een hoog lesrendement hebt en is daardoor de ideale manier om je conditie te verbeteren. Zorg dat jij klaar bent voor de wintersport!

Beste lesmethode

Indoor-skiën en -snowboarden op de rolbaan is dè perfecte manier om je voor te bereiden op de wintersport en is door de Consumentenbond als beste leermethode beoordeeld. Het is geschikt voor beginners maar ook voor de gevorderde die aan techniek en conditie wil werken.

Met een betere voorbereiding op de wintersport bestaat er minder kans op blessures in de echte sneeuw, dus zorg dat je goed getraind de sneeuw in gaat. De bewuste 3de dag, waar de meeste mensen spierpijn hebben en extra vermoeid raken, blijft bestaan maar met een indoor training voorafgaand op de wintersport gaat het een stuk makkelijker! En waar doe je dat in Nederland beter dan op een indoor skibaan?

Skiën en snowboarden beginners en gevorderden

Doordat de hellingshoek en de snelheid van de indoor rolbanen instelbaar zijn, is het skiën en snowboarden op de banen geschikt voor zowel beginners als (ver)gevorderden. De lessen duren een uur en je hebt les met twee of drie mensen tegelijk van een gediplomeerd instructeur. Vanwege de intensiteit wordt er om de 10 minuten gewisseld dus je hebt 3 x 10 minuten les.

De instructeur staat voor of naast je en geeft direct en duidelijke aanwijzingen.
In de grote spiegels die voor de baan staan kun je de eigen beweging volgen en dus zelf zien wat je doet.

Contact opnemen met Delphindoorski?

Inez & Cas

Kerkdennen 32

3851 BB  Ermelo

0341 493014

delphindoorski.nl

facebook.com/delphindoorski

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen