Geen concessies, Opel Vivaro-E 100 procent elektrisch

HARDERWIJK december 2020

HARDERWIJK – De nieuwe Opel Vivaro-E, een 100 procent elektrische bedrijfsauto, is sinds juli te bestellen. Eind oktober heeft de Broekhuis Opel Harderwijk de eerste binnengekregen.

Accountmanager bedrijfswagens Paul Kooij is enthousiast: ,,Hij sluit helemaal aan op de tijd waarin we leven als het gaat om verduurzaming. De auto is heel milieuvriendelijk met nul emissie (geen CO2-uitstoot). Doordat hij standaard is voorzien van een automaat zijn er geen schakelmomenten. Ook is er geen geluid of trilling van een verbrandingsmotor. Rijden wordt een unieke ervaring.”

De Vivaro-E grijs kenteken is in drie lengtes verkrijgbaar: met een laadvloerlengte van: 2.16, 2.51 en 2.86 meter. De bedrijfsauto heeft een laadvermogen tot 1275 kg en een aanhanggewicht van 1000kg. ,,Dus geen concessies’’, aldus Kooij.

De Vivaro-E is ook leverbaar met dubbele cabine (vijf of zes personen) en als een combi (geel kenteken) voor vervoer tot maximaal negen personen.

 

Broekhuis levert de Vivaro-E met een accupakket van 50 kWh met een actieradius van 230 kilometer of accupakket van 75 kWh (actieradius van 330 kilometer). ,,Dat is heel veel. Er waren überhaupt nog weinig elektrische bedrijfsauto’s op de markt, met een veel lagere actieradius. De Vivaro-E heeft de nieuwste technologie drie fasen laden (in 4 a 7 uur vol) en een aansluiting voor een snellaadstation (in half uur 80 procent vol). Wij bieden iets unieks aan.”

 

Er zijn ook fiscale voordelen: de MIA, KIA en EIA (milieu-, kleinschaligheids- en energie-investeringsaftrek) waar de ondernemer gebruik van kan maken.

Kooij wijst ook op de mogelijkheid van subsidie die de Provincie Gelderland biedt voor 100 procent elektrische bedrijfsvoertuigen. ,,Het is meer dan de moeite waard!”

 

Broekhuis Opel Bedrijfswagens

Lorentzstraat 17 Harderwijk

06-86847613

www.broekhuis.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen