Haan Textieldiensten bedrijfstextiel op maat

NIJKERK juli 2021

Haan Textieldiensten is de partner voor het wassen van textiel, verkoop en verhuur van bedrijfskleding en toilethygiëne inclusief voorraadbeheer. ,,We leveren een breed pakket aan diensten waarbij ik regel dat alles geregeld wordt’’, aldus Wouter Haandrikman.

 

NIJKERK – ,,We richten ons op kleine en middelgrote bedrijven in de regio omdat we echt service willen verlenen en onze dienstverlening willen nakomen’’, legt Wouter Haandrikman (46) uit. De Nijkerker is zijn bedrijf in 2005 in zijn woonplaats gestart. ,,We leveren onze diensten aan de zakelijke markt. Dit gaat van het wassen van tafellinnen, bedlinnen, werkkleding tot wasbare vloermatten. Een groep chauffeurs rijdt twee routes door de regio om de was op te halen. Twee keer in de week halen we vuile was en brengen we de schone was. We werken voor een grote groep vaste klanten, waaronder veel hotels en restaurants in de regio. Ook wassen we bedrijfskleding voor bedrijven.’’

Kopen of huren

Ook verkoopt en verhuurt Haan Textieldiensten bedrijfskleding: van werkbroek tot overall tot werkhemd. ,,We kunnen hier logo’s van de bedrijven op drukken en de kleding voorzien van een barcode. We kunnen zo de kleding 24/7 traceren, zodat de altijd weet waar zijn kleding is. Uit de barcode haal je wie het draagt, hoe vaak het gewassen is en waar het opgeruimd is .Dat is voor een bedrijf dat de kleding inkoopt of voor wie die de kleding draagt waardevol om te weten.”

 

Een andere service is het ontzorgen bij toilethygiëne. ,,We leveren handdoekautomaten, luchtverfrissers en zeepdispensers; kortom alles wat je in een toiletruimte ziet. Ook zorgen we dat de vullingen, zoals papier en zeep, op tijd geleverd worden. Een klant hoeft dat niet te bestellen maar kan het aan ons overlaten. Onderscheidend is dat we werken zonder contracten. We spreken bijvoorbeeld af dat er altijd twee dozen toiletpapier moeten staan of twee dozen zeep, anders vullen we het aan. We letten op het gebruik, zodat de klant niet misgrijpt. Zij kunnen bezig gaan met hun business en Haan Textiel doet de rest. Dat vinden zij fijn en vind ik leuk om te doen.”

 

Ontzorgen

Want Haandrikman haalt er voldoening uit om klanten te helpen. ,,Ik zorg dat hun was gedaan wordt en los problemen op met betrekking tot bedrijfskleding of bedlinnen. Ik neem hun sores uit handen en daar word ik blij van. Ik merk aan klanten dat ze de korte lijnen en het persoonlijk contact fijn vinden. Meestal wordt er gevraagd naar Wouter. Ik regel dat het geregeld wordt. Het wassen besteed ik uit aan kleine ambachtelijke wasserijen in de regio en ook voor het bedrukken en borduren heb ik een goede partner. Dat is onze kracht.”

 

Sinds kort heeft Haan Textieldiensten een klantportaal voor nog meer bestelgemak. ,,Klanten zien de bestelgeschiedenis van hun producten. Iedere werknemer kan desgewenst zijn eigen werkkleding bestellen. Hiermee wordt de facilitair manager of inkoopafdeling ontzorgd. Bij dit kleding management systeem kunnen zij zelf de juiste kleding per medewerker kiezen. We houden alle individuele gegevens in het portal bij.”

 

Haan Textieldiensten

Havenstraat 9a Nijkerk

033-2454298

www.haantextieldiensten.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen