Kick-off Mezen Businessclub een succes!

Harderwijk oktober 2022

Dinsdag 18 oktober jl. heeft de MEZEN businessclub een drukbezochte en gezellige kick-off beleefd. Veel ondernemende leden zich hebben ingeschreven. Daarmee is de club nu echt gestart, MEZEN  heeft een Businessclub met leden uit het bedrijfsleven.

Bij binnenkomst in het Mezennest werden de genodigden enthousiast ontvangen. De aanwezigen, waaronder Marcel Companjen, wethouder van sport in de gemeente Harderwijk en -naast hockeycoach- gemeenteraadslid Harderwijk-Hierden en doorgewinterde interviewer Maarten van Panhuis, werden toegesproken door de resp. voorzitters van de BC en de vereniging, en daarna konden zij genieten van een interactieve presentatie van spreker en topsporter (met Mezen hart) Bram van Polen. Van Polen nam de aanwezigen mee in de waarde van Business in relatie tot de topsport. Dit is een belangrijke verbinding! Tevens werd aan de Businessclubleden een beeld geschetst van wat hen de komende maanden te wachten staat. “Een lange Coronaperiode  waarbij je lang niet bij elkaar bent geweest en dan zo de kick-off geven; dat is gewoon top,” aldus één van de aanwezigen.

Het bestuur van de MEZEN Businessclub -bestaande uit Eric Schoonderbeek (voorzitter), Pascal Boer (penningmeester) en Phuong Nguyen (secretaris)- gaat nu hard aan de slag om de verwachtingen die zijn geschapen waar te maken.

Het idee is dat de MEZEN Businessclub uitgroeit tot een volwaardig en net belangrijk deel van hockeyclub MHC De Mezen. De belangrijkste doelstellingen van Mezen Businessclub zijn: Het uitbreiden van het zakelijk netwerk en het financieel ondersteunen van de hockeyvereniging. Voorts kijkt de MEZEN Businessclub actief waar zij een bijdrage kan leveren aan de club.

De MEZEN Businessclub organiseert jaarlijks een aantal activiteiten voor haar leden. Het volgende spectaculaire event staat gepland op donderdag 8 december as. Save this date en meld je aan via p.nguyen@okkerse-schop.nl.

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen