Lokale aannemer, flexibel in maatwerk

ERMELO juli 2021

In 19 jaar tijd is Van Panhuis Bouw uitgegroeid tot een middelgroot aannemersbedrijf met vele projecten in de regio. Van de renovatie van winkelcentrum De Enk tot het nieuwe restaurant IJsselmeer en van CPO-woningen tot luxe villa’s in het Waterfront.

 

ERMELO – Van Panhuis Bouw, het bedrijf van de broers Jan (44) en Stief van Panhuis (40) uit Ermelo bestaat sinds 2002 en is sinds 2008 gevestigd aan het Jagerserf op Industrieterrein Veldzicht. Het aannemersbedrijf werkt met gemiddeld 60 man. Dit team voert vooral door mond-tot- mondreclame een grote variatie aan projecten uit. ,,Wat begon met verbouwingen en schuren is gegroeid naar woningen, utiliteitsbouw en de laatste jaren ook luxe villa’s, zorgcentrum In de Luwte en nieuwe kleedkamers bij VVOG. Na de bouwvak starten we in Horst met 34 CPO-woningen en in Wageningen gaan we 20 nieuwe appartementen bouwen voor Van den Brink Onroerend Goed’’, vertelt Stief van Panhuis.

Beheer en onderhoud

Sinds februari is Gerrit Abrahamse bedrijfsleider van de nieuwe tak Beheer en Onderhoud. De Kampenaar (50) heeft elders ruime ervaring bij renovatie, service en onderhoud opgedaan. ,,Beheer en Onderhoud betreft alle werkzaamheden aan bestaande panden, van een enkele deurreparatie tot het volledig renoveren of transformeren van vastgoed. Momenteel lopen er mooie projecten in uitvoering, zoals  de theaterzaal De Dialoog in het gemeentehuis van Ermelo, de herinrichting van gebouw 20 op het Bouw & Infrapark en de renovatie/verbouw van winkelcentrum De Enk in Ermelo.’’

Met de transformaties krijgen (leegstaande) panden een andere invulling. Aan de Smeepoortstraat, Wolleweverstraat, maar ook aan de Luttikepoortstraat in Harderwijk worden appartementen gerealiseerd.

Ook voor verduurzaming van woningen of kantoorpanden heeft Van Panhuis Bouw voldoende kennis in huis om de klant goed te bedienen.

 

Korte lijnen

Van Panhuis Bouw staat bekend om kwaliteit, afspraken nakomen en flexibel inspelen op de vraag van de opdrachtgever. Dit resulteert in veel maatwerk projecten.

Gerrit: ,,We werken in kleinere teams met korte lijnen; echt in een bouwteam met de opdrachtgever. We denken mee aan de voorkant en proberen er zo een kwalitatief, betaalbaar en een duurzaam project van te maken . Collega’s kennen elkaar door en door, waarbij de kracht van Van Panhuis ligt in het enorme netwerk van lokale bedrijven waarmee wordt samengewerkt. Onze timmerlieden hebben een hart voor de bouw en zijn nog echte vakmensen. Hierdoor kunnen we van A tot Z voor de opdrachtgever invullen. Zoveel variatie betekent ook veel werkplezier en uitdaging.”

 

Van Panhuis Bouw werkt onder de voorwaarden van Woningborg en Bouwgarant. Stief van Panhuis: ,,Door deze keurmerken weet de koper wat hij van ons kan verwachten. Ook zijn we ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd en VCA gecertificeerd. Een externe auditeert deze interne kwaliteit van procedures jaarlijks. Tot slot zijn we ook erkend leerbedrijf; door leerlingen binnen en buiten aan te nemen willen we de jeugd enthousiasmeren voor de bouw.’’

 

 

 

 

 

Van Panhuis Bouw

Jagerserf 30

0341-562824

www.vanpanhuisbouw.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen