Nedpack Services heet voortaan Qimarox Upgrading & Services

HARDERWIJK oktober 2023

Harderwijk, 2 oktober 2023 – Nedpack Services krijgt een nieuwe identiteit: Qimarox Upgrading & Services, afgekort tot QU&S. Deze herpositionering weerspiegelt de voortdurende groei en evolutie van het bedrijf, dat blijft focussen op het onderhouden, ombouwen, aanpassen en optimaliseren van eindverpakkingssystemen in de voedsel- en verpakkingsindustrie. Als zusterbedrijf van Qimarox bouwt QU&S voort op het rijke erfgoed en de expertise die Nedpack Services in de loop der jaren heeft opgebouwd.

 

De herpositionering is een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van het bedrijf, die in 1995 begon met de oprichting van Nedpack (nu Qimarox). In bijna 30 jaar heeft het bedrijf aanzienlijke vooruitgang geboekt in de ontwikkeling van palletiseermachines en verticaal transporteurs. Wat ooit begon als een bescheiden eenmanszaak, is daardoor uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat sinds 2000 bestaat uit drie afzonderlijke divisies: Nedpack Components Material Handling, Nedpack Machinebouw en Nedpack Services.

In 2012 werden Nedpack Components Material Handling en Nedpack samengevoegd tot Qimarox, gespecialiseerd in het leveren van standaard oplossingen aan system integrators en Original Equipment Manufacturers (OEM).

Sjoerd Kampman, Managing Service Engineer bij QU&S: “Als QU&S blijven we streven naar optimaal service & onderhoud, waardoor onze klanten nog productiever en efficiënter kunnen opereren. Daarnaast blijven we met dezelfde drive als voorheen werken aan innovatie. Daarbij ligt de nadruk op het gebruik van data voor proactief onderhoud en kwaliteitsbeheer op afstand.”

Herpositionering betekent een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf en markeert de definitieve overgang van Nedpack (Services) naar Qimarox (Upgrading & Services). “Wij zijn erg trots op de nieuwe identiteit. Die laat zien dat het bedrijf zich blijft ontwikkelen om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen”, zegt Jasper Foppen, Key Account Manager bij QU&S.

 

Toegewijd team van professionals

Qimarox Upgrading & Services (QU&S) beschikt over een toegewijd team van professionals met diepgaande kennis van eindverpakkingssystemen met de nadruk op palletiseermachines. De ervaren service-engineers hebben een passie voor het leveren van hoge kwaliteit en excellente prestaties. Mede daardoor vertrouwen klanten al jarenlang op QU&S als het gaat om onderhoud, ombouw, revisie en aanpassing van hun eindverpakkingssystemen.

 

De huidige klanten van Nedpack Services kunnen erop vertrouwen de herpositionering geen invloed heeft op de samenwerking. Alle lopende opdrachten, afspraken en contracten worden naadloos overgedragen aan QU&S. Net zoals ze gewend zijn van Nedpack Services, hanteert QU&S de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid, service en klanttevredenheid.

 

Bouwen op bijna 30 jaar historie

Nedpack Components Material Handling richtte zich voornamelijk op de ontwikkeling, productie en levering van standaard componenten voor productielijnen, met een specifieke nadruk op palletiseermachines en verticaal transporteurs voor producten en pallets. Nedpack was de divisie die maatwerkoplossingen ontwikkelde voor problemen die niet met standaard componenten konden worden opgelost.  De derde divisie, Nedpack Services, was gespecialiseerd in service en onderhoud van eindverpakkingssystemen, met name van palletiseersystemen in de voedsel- en verpakkingsindustrie.

Vanwege de sterke reputatie die in de loop der jaren is opgebouwd en vanwege de wens om het merk en de klantrelaties te behouden, bleef Nedpack Services als aparte entiteit bestaan. Na jaren van succes is de tijd nu aangebroken om Nedpack Services te herpositioneren in lijn met de Qimarox-identiteit.

 

Kijk voor meer informatie over Qimarox Upgrading & Services en haar dienstenaanbod op www.qimarox.nl.

Voor media-aanvragen en interviewverzoeken kunt u contact opnemen met de marketingafdeling van Qimarox via marketing@qimarox.com.

 

Over Qimarox Upgrading & Services:

Qimarox Upgrading & Services (QU&S), voorheen bekend als Nedpack Services, is een zusterbedrijf van Qimarox, gespecialiseerd in dienstverlening voor eindgebruikers. Met jarenlange ervaring en een klantgerichte aanpak is QU&S toegewijd aan het leveren van superieure service, onderhoud en ondersteuning om de (eind)productielijnen te optimaliseren voor bedrijven in verschillende sectoren.

 

Perscontact:

Michel Bik

Marketeer

Qimarox

marketing@qimarox.com

 

Click on the link for the Qimarox product overview: you’ll be surprised!

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen