Ook in 2020 weer DecemberZegels van Inclusief Gresbo Post

NUNSPEET november 2020

November 2020- In 2017 heeft Inclusief Gresbo Post voor het eerst haar eigen
DecemberZegel uitgebracht. Wegens groot succes is ook dit jaar de zegel verkrijgbaar van 2 november 2020 tot en met 3 januari 2021. Met verkooppunten in onder andere Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Wezep, Ermelo, Harderwijk, Nijkerk en Putten, is er altijd wel een verkooppunt bij u in de buurt op de Noord Veluwe. Deze zijn te vinden op de website www.VeluweZegel.nl.

Bijzonder aan deze DecemberZegel is dat de consument veel goedkoper uit is dan met de reguliere zegel. Daarnaast is de consument door het kopen van deze DecemberZegels lokaal, sociaal verantwoord betrokken. De postbodes van Inclusief Gresbo Post zijn immers grotendeels mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De post met een DecemberZegel van Inclusief Gresbo Post moet wel ingeleverd worden bij één van de inleverpunten van Inclusief Gresbo Post.
Inclusief Gresbo Post begon meer dan 10 jaar geleden met het bezorgen van en aantal brieven en gidsen en inmiddels worden er jaarlijks 3,5 miljoen poststukken bezorgd. Daarmee is deze vorm van sociale werkvoorziening uitgegroeid tot een zelfstandig postbedrijf waar zo’n 400 bedrijven in de regio gebruik van maken. Inclusief Gresbo Post bezorgt ook pakketten, groot en klein, in heel Nederland. Een DecemberZegel van Inclusief Gresbo Post kost € 0,73 (incl. btw) en zijn per 10 te koop. Voor de zakelijke markt is het dus nog voordeliger.
De DecemberZegels zijn te koop bij onze locatiehouders of via www.VeluweZegel.nl.

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen