Zakelijk ontspannen en netwerk op de golfbaan

NUNSPEET september 2023

REGIO – Als ondernemer is golfen ontspannen naast het werk en is de golfbaan ook een plek om nieuwe ondernemers te leren kennen.

Carolien Driessen (56) uit Elburg is een bekend gezicht op de Veluwe in de golfsport. Zij geeft al tien jaar les op golfbaan Het Rijk van Nunspeet en sinds drie jaar ook op The Links Valley in Ermelo. Carolien heeft 18 jaar ervaring als golfprofessional. Zij brengt met veel plezier haar passie over op haar klanten: jeugd, jongeren, 65-plussers en alles daartussen, zowel beginners als gevorderden. Ook mensen die fysiek beperkt zijn leert zij golfen binnen hun mogelijkheden.

Zij geeft lessen 25 of 50 minuten om het spel aan te leren of te verbeteren. “Afhankelijk van je wens kun je op de driving range werken aan de verbeterpunten voor je swing, op de putting green beter worden in putten en in de chipping area werken aan je chiptechniek.”

Bij de golfstartcursus vanaf september worden alle technieken behandeld in vier lessen van 1,5 uur. Deze is op beide locaties in groepjes voor 99,- euro p.p. Na deze kennismaking kun je door naar een handicap 54 cursus. In oktober start op beide locaties de cursus Samen een betere golfer worden: zes groepslessen en zes privélessen in de periode oktober t/m maart.

 

Carolien Driessen Golfpro

06-20035407

info@caroliendriessen.nl

www.caroliendriessen.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen