Seizoensopening Businessclub VVOG

HARDERWIJK september 2023

We kijken terug op een zeer geslaagde seizoensopening. We hadden er prachtig weer bij en onder het genot van een heerlijk welkomstdrankje opende Ben Jansen de drukbezochte avond. Youri de Vries, eigenaar van De Badzaak en nieuwe Hoofdsponsor van onze club, vertelde vol trots over zijn bedrijf en waarom hij deze mooie samenwerking is aangegaan met VVOG Harderwijk. Voor een kijkje en virtuele tour: https://www.debadzaak.nl/showroom

Hoofdtrainer Jurjan Wouda presenteerde daarna zijn spelers en staf en vervolgens hebben we genoten van een heerlijk buffet verzorgd door Maartenz catering. Maar niet voordat we met een knal ons nieuwe Businesshome feestelijk hebben geopend.

Later op de avond heeft Evert-Jan Makkinga van TinQ, ook een nieuwe Hoofdsponsor van onze club, een bedrijfspresentatie gegeven en een toelichting op de TinQ-spaaracties voor Businessclubleden. Ontzettend mooie actie waarbij je als bedrijf een Topkorting krijgt en tegelijkertijd spaart voor onze club. Voor meer informatie zie onze website: https://www.vvog.nl/sparenvoorjeclub/tinq. En dank aan de sponsoren die dezelfde avond nog een deelnameformulier hebben ingevuld!

Verder stond de avond in het teken van elkaar ontmoeten, bijpraten, leuke gesprekken en in goede sfeer genieten van de muzikale inbreng van Het Hounddog Duo (te boeken via paulvdlelie@yahoo.nl).

Tenslotte: alle Businessclubleden kregen bij aankomst een tas met inhoud. In de tas zat de nieuwe Presentatiegids (met dank aan FF-Packaging), poster van de selectie, Businessclub-toegangspassen, Het Groentje en onze folder Sponsorpakketten. Maar het is niet zomaar een tas. Op de tas staat één van de laatste werken van Marius van Dokkum, ‘De Finale’. FF-Packaging, trouwe sponsor van VVOG Harderwijk én producent van het verpakkingsmateriaal van het Marius van Dokkum Museum, maakte deze unieke tas speciaal voor VVOG. De tas is alleen bij VVOG te koop en de opbrengst gaat voor 100% naar de club.

Wij danken alle sponsoren voor hun aanwezigheid, alle vrijwilligers voor hun inzet en hopen jullie dit seizoen veel te zien op onze club, bij de aankomende Businessclub-events en natuurlijk in ons vernieuwd Businesshome en Sponsorplein!

Ook geïnteresseerd in het sponsoren van onze club en lidmaatschap van ons groeiende en levendige Businessclub? Kijk dan op onze website: https://www.vvog.nl/sponsors/sponsorcommissieNeem en/ of neem contact met ons op (sponsorcommissie@vvog.nl).

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen