Servicegericht in transport, koeriers- en pakketdienst

HARDERWIJK november 2023

Bij MTH Logistiek kan je terecht met elke logistieke vraag voor koeriers- en pakketdiensten en transportwerkzaamheden. “We zijn servicegericht en staan voor flexibiliteit, zorgvuldigheid, korte communicatielijnen en snel handelen.”

HARDERWIJK – Djordy van Spijkeren is net terug van een koeriersdienst naar Palma de Mallorca om kussens voor een boot af te leveren en is onlangs naar Marseille en Keulen geweest. Als mede-eigenaar staat hij net als zijn collega’s paraat voor een spoedaanvraag. „Mensen kunnen voor elke vervoersvraag bij ons terecht. Horen we op vrijdag dat we in het weekend een vracht naar Ibiza moeten rijden, dan moeten we van alles organiseren maar we doen het wel. We zijn laagdrempelig, zeggen bijna altijd ‘ja’ en willen graag helpen de vervoersvraag op te lossen”, verzekert de 24-jarige Harderwijker. Djordy is het aanspreekpunt voor de pakketdienst, broer Danny (32) is mede-eigenaar en het gezicht voor het transport. Jongere broer Djeffrey is chauffeur en zus Samantha geeft ondersteuning. Hun vader André (62) en moeder Ellen (61) zijn nog actief in het bedrijf dat zij hebben opgericht in 2006. “We zijn een familiebedrijf en met een team van twaalf kunnen wij op elkaar bouwen. We zijn 24/7 beschikbaar en bereikbaar, zodat je bedrijf altijd kan doordraaien.”
Het bedrijf is begonnen aan de Nobelstraat en het kantoor is nu acht jaar gevestigd aan de Industrieweg 28C. André heeft 25 jaar ervaring als vrachtwagenchauffeur bij MLS (McDonalds Logistic Services) en Ellen heeft bij het Boni distributiecentrum op de planning gewerkt. Samen hebben zij deze passie en kennis voor transport & logistiek meegenomen en het bedrijf uitgebreid tot wat het nu is. “Ik ben vanaf nul begonnen en ben nu trots op wat er tot nu toe is opgebouwd.”

MTH Logistiek bestaat uit Transport, Koeriersdienst (een spoedje dezelfde dag van A naar B rijden) en Pakketdienst (het dagelijkse rondje distributiewerk, B2B en B2C). Het uitrijgebied voor de pakketdienst in onze regio omvat alle adressen tussen Amersfoort, Apeldoorn en Zwolle. Djordy: “We leveren pakketten uit en halen deze ook weer op in de regio. We bezorgen en halen voor webshops en andere bedrijven, zoals Post.nl of DHL dit doen. Ook rijden we pallets en stukgoed uit. Daar zijn we sterk in, we kunnen alles kwijt. We werken al vanaf de start samen met Packs, een franchiseorganisatie met 70 uitrijdende depots in de Benelux en een Europees dekkend netwerk. Breekbare goederen worden in ons netwerk handmatig gesorteerd en we weten door track&trace waar een pakket of pallet zich bevindt en de bezorgtijd.“

MTH Transport doet ook veel charterwerkzaamheden (inhuur) voor een aantal grote vervoerders in de regio en kan daar zelf ook op terugvallen. André: “Dit transportwerk doen we o.a. voor Ploeger, Bouwman Cargo Solutions, Bouw Logistics en De Haan Transport. Ook rijden we zelf transportopdrachten voor klanten in de Benelux. Nee zeggen doen we niet, als we zelf niet kunnen, zoeken we een oplossing binnen ons netwerk.”

 

MTH Logistiek

Industrieweg 28C Harderwijk

0341-269703

www.mthlogistiek.nl

 

André van Spijkeren: Nee zeggen doen we niet, we zoeken altijd een oplossing

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen