Speciale banenmarkt voor 146 boventallige medewerkers G.P.S.

REGIO december 2020

Op donderdag 10 december organiseert stichting Veluwe Portaal een online banenmarkt voor de werkgevers uit de regio. Werkgevers hebben dan de mogelijkheid hun openstaande vacatures te vervullen met de ervaren vakmensen van de failliet verklaarde Gecombineerde Pluimvee Slachterij (G.P.S.) B.V. uit Nunspeet.

Voorafgaand krijgen de werknemers van de G.P.S. op dinsdag 8 december vanuit Veluwe Portaal, Workflex en Workz een intake en ontvangen ze advies in het vinden van een nieuwe baan. Dit in samenwerking met OMVR en de G.P.S. en met de ondersteuning van gemeente Nunspeet.
Het doel is om de werknemers van G.P.S. zo goed mogelijk te ondersteunen en hen te begeleiden om van ‘werk naar werk’ te kunnen gaan. Stichting Veluwe Portaal zet hiervoor haar kennis, netwerk van meer dan 100 bedrijven en de regio in om gezamenlijk de werknemers te ondersteunen en te behouden voor de regio.
Heeft u als werkgever openstaande vacatures én interesse om aanwezig te zijn? Stuur dan een mail via algemeen@veluweportaal.nl. Let op! Er worden selectief werkgevers toegelaten, om zo passend mogelijk te kunnen matchen. Deelname is exclusief voor werkgevers.

Met voldoende parkeerplekken en direct gelegen aan de afslag van de A28 is de locatie goed bereikbaar. Het is dichtbij Harderwijk gelegen, zodat bezoekers op de fiets terug naar huis kunnen. ,,Kortom: je zit bij Telstar wel erg goed voor feesten en partijen. Kom eens langs om te zien hoe mooi deze locatie is. Zien is geloven!”’

Palmbosweg 32-36 Ermelo 0341-701062 www.telstarsurfclub.nl

Stad in Bedrijf magazine

Lees nu
het héle magazine!

Lees hier
Het hele Stad in Bedrijf magazine lezen