Grote opkomst in de Audi showroom van Pouw Harderwijk

4 april 2023


HARDERWIJK – Met het netwerk van Stad in Bedrijf in de Audi-showroom van Pouw werd flink uitgepakt. Met 130 deelnemers was het event drukbezocht. Na de presentatie van Gijs van de Ridder en Niels van Heulen was er een uitgebreid buffet van Veluwse Partyverhuur voor de netwerkborrel.

‘Pouw adviseert graag, wil vooral doen en er als eerste bij zijn door snelheid, zekerheid en duidelijkheid. We zijn aanpakkers die hard werken en vooraan staan in ontwikkeling en innovatie.’ Na de introductiefilm kwam Gijs van de Ridder op het podium en was blij met de geweldige opkomst. Hij is sinds drieënhalf jaar commercieel directeur bij Pouw, nadat in 2019 Auto Flevo werd overgenomen. Pouw Harderwijk is één van de acht vestigingen van Pouw in het midden en oosten van het land. Het van origine familiebedrijf bestond vorig jaar 75 jaar en valt sinds 2017 onder het Zwitserse Emil Frey, de grootste automotive retailer van Europa. Pouw probeert lokaal sterk betrokken te zijn, zo komt vestigingsmanager Willem Hoeve uit de regio.

In Harderwijk heeft Pouw landelijke bekendheid met exclusieve en mooie Audi’s, maar je kunt hier voor elke Audi terecht. Pouw is onlangs Audi dealer van het jaar geworden. Naast het pand van Audi aan de Zuiderbreedte 46 Harderwijk is een Volkswagen en SEAT vestiging aan de Zuiderbreedte 44 en aan de Lorentzstraat 35 een locatie voor Volkswagen Bedrijfswagens en Škoda. Hier is ook de werkplaats en het occasioncentrum. Van de Ridder ging ook in op marktontwikkelingen zoals lange levertijden, online verkoop en elektrificatie.

Accountmanager Niels van Heulen vertelde over de dienstverlening van Pouw – o.a. verkoop, onderhoud, reparatie en schadeherstel en verhuur. Hij lichtte de maatwerk ombouw van bedrijfswagens, het XL Lease concept en de fietslease uit.

Nadat het buffet was geopend kon in groepjes een rondleiding worden gemaakt door de werkplaats en de Volkswagen vestiging.

Aan het eind van de avond werden er als verrassing door Pouw vier Gazelle fietsen verloot. De gelukkige winnaars waren Quint van den Esschert, die bonbons van Quint Patisserie op de tafels had gezet, Jerry Verhaar, Alfred Vaessen en Gerard Meinen.

www.pouw.nl

Foto's