De zomerbarbecue waar iedereen naar uit zag

12 juli 2021


Foto's

Eindelijk weer een netwerk in de buitenlucht! 160 leden van Stad in Bedrijf, gasten en nieuwe relaties genoten op 12 juli bij MBM van een samenkomst zoals die er lange tijd niet meer was geweest.

Het buitenterrein was mooi gemaaid door Sight Landscaping om de gasten te ontvangen.

De catering – HangBelly BBQ, Fortune Coffee, Vinivo, Van Leeuwen en de familie Hagen – zorgde dat het bij de zomerbarbecue aan niets ontbrak. Huur een stretchtent had een grote tent geplaatst en bij de ingang showden diverse autobedrijven hun bolides. Bij het verlaten van het terrein stond een flink gevulde goodiebag klaar.

 

Het was met de aangescherpte maatregelen de vrijdag ervoor wel even spannend of alles door kon gaan. Maar met het neerzetten van 100 extra stoelen en de gemeente Harderwijk die op de hoogte was, kon het event toch in de beoogde opzet plaatsvinden.

 

Gastheer Kees van den Berg van MBM wees op de ruimte die er was om met elkaar te communiceren, te eten en te drinken, volgens de richtlijnen en de afspraken. Doordat veel mensen tijdens het netwerk een zitplaats opzochten werd daar goed gehoor aan gegeven.

 

MBM is partner voor ondernemers door financiële begeleiding. Eric Molenberg biedt met Concerned en Workflex ondersteuning in personeelsvraagstukken voor de werkgever, re-integratie en loopbaanontwikkeling. De organisatie bestaat 15 jaar en telt in totaal circa 25 mensen.

Corinne Dikkerboom kon als organisator tevreden terugkijken en bedankte de deelnemers voor het vertrouwen. ,,Stad in Bedrijf staat voor verbinding, samen zijn en zorgen dat de omzet in de regio blijft.’’